Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta a dat de inteles ca Lucia Varga este persoana la care a facut referire cand a acuzat un deputat PNL ca a promovat in Parlament interesele Schweighofer

B1 B1,
Victor Ponta a dat de inteles ca Lucia Varga este persoana la care a facut referire cand a acuzat un deputat PNL ca a promovat in Parlament interesele Schweighofer

Intrebat in cadrul unei emisiuni la Romania TV daca Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul PNL care ar fi promovat in Parlament interesele companiei austriece Schweighofer, Ponta. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

Victor Ponta a nominalizat-o pe Lucia Varga drept persoana la care a facut referire cand a acuzat un deputat PNL ca a promovat in Parlament interesele Schweighofer

Intrebat in cadrul unei emisiuni la Romania TV daca Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul PNL care ar fi promovat in Parlament interesele companiei austriece Schweighofer, Ponta.

Victor Ponta: Daca indemnarea la vot este fapta penala, toate scrutinele trebuie sa aiba un alt specific

Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot si aceasta.

Ponta dezvaluie numele parlamentarului pe care l-a acuzat in scandalul despaduririlor ilegale

Premierul Victor Ponta, a declarat, duminica, ca deputata PNL Lucia Varga este persoana care a promovat, in Parlament, interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu, atac la Victor Ponta: Decenta politica nu este suficienta, dar este necesara

Alina Gorghiu a postat pe contul personal de Facebook o noua replica la afirmatiile din ultimele zile ale lui Victor Ponta. Victor Ponta crede ca o minciuna este mai credibila, cu cat este mai mare. Acum anu.

Razboi politic pe Codul Silvic. Lucia Varga, deputat PNL: Un liberal a introdus amendamentul pentru limitarea monopolului pe piata lemnului

Liberalii acuza Guvernul ca refuza dialogul cu opozitia pe tema modificarii Codului Silvic. Fostul ministru al mediului, Lucia Varga, a declarat la Antena 3 ca PSD dezinformeaza cand ii acuza PNL ca face lobby.

Lucia Varga critica reactia ministrului Mediului si pozitia PSD privind proiectul Codului Silvic

Fostul ministru delegat al Apelor si Padurilor, in prezent deputat PNL, Lucia Varga, critica reactia actualului ministru de resort care a spus ca ar putea suspecta Consiliul Concurentei de interese dupa ce institutia a cerut un punct de vedere din partea CE privind proiectul de modificare a Codului Silvic, transmite Mediafax.

Lucia Varga, fosta ministra a Mediului, ataca PSD pe tema Codului Silvic

Fosta ministra delegata a Apelor si Padurilor, deputata PNL Lucia Varga, critica reactia actualului ministru de resort care a spus ca ar putea suspecta Consiliul Concurentei de interese dupa ce institutia a cerut un punct de vedere din partea CE privind proiectul de modificare a Codului Silvic, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat dupa discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnarii sale la un an de inchisoare cu suspendare. Persoana care va ocupa postul de.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )