Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Muncii ii cere scuze public unei batrane din Alba, care timp de 16 ani a primit o pensie calculata gresit

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii ii cere scuze public unei batrane din Alba, care timp de 16 ani a primit o pensie calculata gresit

O batrana din Alba a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat ii se cuvenea. Un functionar de la Casa de Pensii a trecut in sistem un cod gresit. Greseala a fost descoperita acum cateva luni, dar functionarul care s-a ocupat de dosarul batranei nu mai poate fi tras la raspundere pentru ca a murit. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii cere scuze publice femeii din Alba care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvenea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut scuze unei femei din Alba care, timp de 16 ani, a primit o pensie mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Candidatul USR care si-a criticat bona din cauza optiunilor politice si a spus ca o da afara isi cere scuze: Am gresit si imi pare rau

Radu Nedelcut, candidat USR-PLUS la Consiliul Local Sector 2, si-a cerut scuze marti dupa ce duminica si-a criticat bona pentru lipsa de informare privind politica si pentru ca voteaza cu Gabriela Firea, el spunand acum doua zile si ca isi cauta alta bona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )