Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Muncii, prima reactie dupa decizia CCR privind majorarea pensiilor cu 40%: Parlamentul va decide ce e de facut Impactul bugetar ar fi de 138 de miliarde de lei pe an

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii, prima reactie dupa decizia CCR privind majorarea pensiilor cu 40%: Parlamentul va decide ce e de facut Impactul bugetar ar fi de 138 de miliarde de lei pe an

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune, dupa decizia Curtii Constitutionale care a respins sesizarea Guvernului privind majorarea punctului de pensie cu 40%, ca impactul financiar al unei astfel de cresteri ar fi de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce nu este sustenabil, iar Parlamentul va decide ce este de facut. continuă pe Hotnews

RAZVAN CUC: Romanii sa nu-si faca sperante, liberalii nu vor respecta decizia CCR privind pensiile

Romanii nu trebuie sa-si faca sperante pentru ca liberalii nu vor respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei potrivit careia decizia de majorare a pensiilor cu 40% este constitutionala, a declarat, astazi, senatorul PSD Neamt, Razvan Cuc.

Ciolacu, dupa decizia CCR: Guvernarea PeNeListo-USeRista este preocupata doar de tragerea la sorti a functiilor Se plang ca nu au bani, dar niciun moment nu s-au gandit sa gaseasca solutii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a acuzat, miercuri, Guvernul ca nu e preocupat de bunastarea romanilor, ci doar de impartirea functiilor. Ciolacu spune ca PSD va prezenta alternativa sa de buget pentru a demonstra ca exista bani pentru a pastra nivelul de trai al romanilor. Reactia liderului PSD vine dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca legea care creste pensiile cu 40% este constitutionala.

Austria: Ministrul muncii a demisionat dupa ce a fost acuzata de plagiat

Ministrul muncii din Austria, Christine Aschbacher, a demisionat dupa acuzatiile ca ar fi plagiat o parte din munca ei universitara, dar a negat orice actiune gresita si a spus ca se retrage pentru a-si.

Razvan Cuc: Romanii sa nu-si faca sperante. Decizia CCR nu va fi respectata de liberali, iar pensiile vor ramane la fel

Senatorul PSD Neamt, Razvan Cuc, a reactionat miercuri dupa decizia CCR privind cresterea pensiilor: Romanii nu trebuie sa-si faca sperante pentru ca liberalii nu vor respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei potrivit careia decizia de majorare a pensiilor cu 40% este constitutionala .

Ministrul Muncii anunta ca miercuri intra in sedinta de Guvern proiectul privind consumatorii vulnerabili de energie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta ca, miercuri, in sedinta de Guvern va fi prezentat proiectul de lege privind protectia consumatorului vulnerabil de energie electrica. Turcan sustine ca si-ar dori ca proiectul sa fie cat mai repede votat in Parlament pentru a putea fi realizate si normele metodologice, astfel incat legea sa fie pusa in aplicare din 1 septembrie.

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Austria: Ministrul muncii si-a dat demisia dupa ce a fost acuzata de plagiat. Christine Aschbacher sustine insa ca nu facut nimic gresit

Ministrul muncii din Austria, Christine Aschbacher, a demisionat dupa ce a fost acuzata ca a plagiat in lucrarile sale universitare, insa ea sustine ca nu a facut nimic gresit si renunta la functie pentru a-si proteja familia, transmite Reuters.

Papa Francisc s-a vaccinat anti-covid. Prima reactie de la Vatican

La Vatican a inceput campania de vaccinare impotriva coronavirusului, iar Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost imunizat chiar din prima zi, sustin unii jurnalisti ai suveranului pontif, relateaza AFP. Papa Francisc s-a vaccinat anti-Covi-19 Sfantul Scaun nu a confirmat inca aceasta informatie, insa purtatorul de cuvant al papei Francisc, Matteo Bruni, .

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )