Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul pentru Romanii de pretutindeni le propune cetatenilor romani sa doneze un euro pentru repatrierea decedatilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul pentru Romanii de pretutindeni le propune cetatenilor romani sa doneze un euro pentru repatrierea decedatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a propus ca toti romanii sa doneze cate un euro, pentru infiintarea unui fond de rezerva care sa fie folosit pentru repatrierea decedatilor sau pentru situatii de urgenta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Virusul mortal Ebola ar putea sa se propage rapid. Avertismentul MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Africa

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Africa de Vest cu privire la riscul de infestare cu febra virala hemoragica produsa.

Veste nesperat de buna pentru romanii care au credite. AJUTORUL este oferit de Curtea Europeana de Justitie

O decizie a Curtii Europene de Justitie ii ajuta pe clientii bancilor sa opreasca evacuarea din case atunci cand creditele neplatite contin clauze abuzive. in plus, acestia pot primi despagubiri pentru.

Subiectele zilei: Mesajul socant al guvernatorului regiunii Cernauti pentru romanii care refuza mobilizarea: Daca nu va convine, plecati din Ucraina!; Gigi Becali vrea sa-l distruga pe singurul doctor care i-a pus diagnosticul corect; Rechizitoriul DNA i

Comentariu DW: Nicio amenintare pentru Putin. Sanctiunile occidentului par sa-i fi pus pe jar pe oligarhii rusi, stie Serviciul German de Informatii Externe BND). Cu toate acestea, la Moscova, nu se va schimba nimic- apreciaza Roman Goncharenko. Dan Dungaciu: Europa si Rusia sau dragoste in vremea holerei. Indiferent cum vor arata sanctiunile economice finale, momentul a fost deja pierdut. Ezitarea europeana a dat prilejul la reevaluari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )