Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii anunta ce se va intampla cu Institutul Cantacuzino

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii anunta ce se va intampla cu Institutul Cantacuzino

Institutul Cantacuzino va fi reorganizat dupa trecerea sa efectiva in subordinea Ministerului Sanatatii, a declarat vineri seara, la TVR 1, ministrul Florian Bodog. Institutul Cantacuzino va. continuă pe Antena3

Florian Bodog: Dupa ce Institutul Cantacuzino va trece in subordinea Ministerului Sanatatii, acesta va fi reorganizat

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri seara, ca Institutul Cantacuzino va fi reorganizat, dupa ce va trece in subordinea institutiei pe care o conduce.

in doua-trei saptamani Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

La una dintre sedintele de Guvern urmatoare, peste doua sau trei saptamani, Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii si va exista o colaborare cu Institutul Pasteur din Paris pentru relansarea productiei nationale de vaccinuri, a spus, marti, ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Florian Bodog: Cred ca peste doua-trei saptamani Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

La una dintre sedintele de Guvern urmatoare, peste doua sau trei saptamani, Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii si va exista o colaborare cu Institutul Pasteur din Paris pentru relansarea productiei nationale de vaccinuri, a spus, marti, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, citat de news. ro.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Daca vor interveni efecte adverse dupa administrarea vaccinurilor, statul va asigura toata finantarea pentru tratament

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, la postul radio Digi FM, ca proiectul Legii vaccinarii ia in calcul si situatia in care apar reactii adverse la imunizare. intr-un astfel de caz, statul va plati integral tratamentul copilului.

Ministrul Sanatatii: Ministerul isi va asuma tratamentul reactiilor adverse ale vaccinarii

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a declarat pentru Mediafax ca ministerul isi va asuma tratamentul reactiilor adverse ale vaccinarii. in draftul proiectului exista obligativitati.

Ministrul Sanatatii: A nu vaccina copilul este sinonim cu infractiunea de rele tratamente aplicate minorului

Parintele poate refuza vaccinarea, dar o refuza pe propria raspundere. A nu vaccina copilul este sinonim cu rele tratamente aplicate minorului, a spus ministrul Sanatatii, Florian Bodog, informeaza.

Ministrul Finantelor anunta ca, din 2018, Guvernul vrea sa scada cota unica de la 16% la 10%. Va exista o facilitate de impozitare cu 0% pentru veniturile sub 2.000 de lei

Continua atacul asupra mediului privat si asupra clasei de mijloc. Ministrul Finantelor anunta o cota unica de 10% , dar impozit diferentiat in functie de venituri. Ministrul Viorel Stefan a.

Masuri dure pentru a stopa fenomenul nevaccinarii: Ministrul Sanatatii ameninta ca parintii care nu isi vaccineaza copiii risca pedepse cu inchisoare

Proliferarea ingrijoratoare a cazurilor de copii nevaccinati in Romania determina o replica din partea ministrului Sanatatii, Florin Bodog. Aceasta a anuntat marti ca refuzul de a vaccina copilul va fi prins in legea vaccinarii ca infractiune de rele tratamente aplicate minorului, transmite News. ro. Potrivit Codului Penal, infractiunea de rele tratamente se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 7 ani.

Ministrul Sanatatii din Turcia: Testele arata ca in atacul chimic din Siria a fost folosit gaz sarin

Testele confirma faptul ca la atacul chimic comis saptamana trecuta din provincia siriana Idlib a fost folosit gazul sarin, a anuntat marti ministrul turc al Sanatatii, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )