Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florian Bodog: Dupa ce Institutul Cantacuzino va trece in subordinea Ministerului Sanatatii, acesta va fi reorganizat

România Liberă România Liberă,
Florian Bodog: Dupa ce Institutul Cantacuzino va trece in subordinea Ministerului Sanatatii, acesta va fi reorganizat

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri seara, ca Institutul Cantacuzino va fi reorganizat, dupa ce va trece in subordinea institutiei pe care o conduce. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii anunta ce se va intampla cu Institutul Cantacuzino

Institutul Cantacuzino va fi reorganizat dupa trecerea sa efectiva in subordinea Ministerului Sanatatii, a declarat vineri seara, la TVR 1, ministrul Florian Bodog. Institutul Cantacuzino va.

Florian Bodog: Cred ca peste doua-trei saptamani Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

La una dintre sedintele de Guvern urmatoare, peste doua sau trei saptamani, Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii si va exista o colaborare cu Institutul Pasteur din Paris pentru relansarea productiei nationale de vaccinuri, a spus, marti, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, citat de news. ro.

in doua-trei saptamani Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

La una dintre sedintele de Guvern urmatoare, peste doua sau trei saptamani, Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii si va exista o colaborare cu Institutul Pasteur din Paris pentru relansarea productiei nationale de vaccinuri, a spus, marti, ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Daca vor interveni efecte adverse dupa administrarea vaccinurilor, statul va asigura toata finantarea pentru tratament

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, la postul radio Digi FM, ca proiectul Legii vaccinarii ia in calcul si situatia in care apar reactii adverse la imunizare. intr-un astfel de caz, statul va plati integral tratamentul copilului.

Ministrul Florian Bodog, despre Legea salarizarii unitare: Cred ca va rezolva problemele personalului din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca Legea salarizarii unitare va rezolva toate problemele privind veniturile personalului medical din sistemul sanitar.

Florian Bodog: Statul va plati in caz de reactii adverse la vaccin

In cazul in care un copil va avea reactii adverse la vreunul din vaccinurile incluse in schema nationala de imunizare statul va achita integral tratamentul copilului. Asa sustine ministrul Sanatatii, Florian Bodog, intr-o interventie la postul de radio Digi FM.

Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost retras din conducerea SRI

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, colaboreaza in prezent cu Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul, in diferite programe de pregatire, au declarat pentru Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )