Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre masurile de relaxare: inca suntem pe un plan ascendent. Nimic nu este stabilit deocamdata

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca mai avem un hop de trecut pentru a ajunge sa ne linistim in privinta cazurilor de infectare cu noul coronavirus: Ziua Municii, de 1 Mai, cand in mod traditional romanii se intalnesc la gratar. Astfel, oficialul avertizeaza ca relaxarea din 15 mai poate fi o utopie daca nu vom pastra si la finalul acestei saptamani distantarea sociala.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

CORONAVIRUS. Dupa starea de urgenta, din 15 mai ar putea fi instituita starea de alerta. Ce interdictii vor fi mentinute (VIDEO)

La finalul starii de urgenta generata de pandemia de coronavirus, pe 15 mai, Romania ar putea trece la starea de alerta. Potrivit unor surse guvernamentale citate de B1 TV, masura ar putea sa fie luata pentru a .

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Vela, despre 1 Mai: Daca exageram si mergem sa facem gratare si intindem chefurile, atunci din 15 mai nu vom putea relaxa foarte multe masuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca este importanta in continuare respectarea tuturor masurilor, in caz contrar nu vor putea fi relaxate masurile din 15 mai. Vela afirma ca, in acest moment, suntem pe o panta lina, descrescatoare, dar mai trebuie rezistat doua saptamani si jumatate.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

Vela: Daca facem gratare si intindem chefurile de 1 mai, s-ar putea ca din 15 mai sa nu avem atatea masuri relaxate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine ca autoritatile lucreaza la mai multe scenarii privind masurile care vor fi relaxate total sau partial incepand cu 15 mai, dar precizeaza ca varianta finala depinde de cum vor fi respectate restrictiile in urmatoarea perioada.

Mastile de protectie devin obligatorii din 15 mai. Care este acum pretul acestora

Din 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si atunci cand folosim transportul public in comun. Vom putea sa renuntam la purtarea mastii poate la.

Ministrul Sanatatii: Trebuie gestionat foarte bine momentul 1 Mai. Lumea simte nevoia unei relaxari, dar inca nu este cazul

Sfarsitul acestei saptamani, adica perioada 1-3 mai, s-ar putea dovedi momentul care sa dea peste cap o evolutie incurajatoare pana acum a epidemiei de coronavirus in Romania, ceea ce ar intarzia mult asteptatele masuri de relaxare incepand din 15 mai, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

VIDEO Iohannis: Din 15 mai e posibil sa relaxam anumite masuri, nu inseamna ca revenim la viata noastra normala dinainte in Parlament am vazut un spectacol sinistru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca ridicarea restrictiilor se va face gradual incepand cu 15 mai in functie de evolutia epidemiei de coronavirus, avertizandu-i pe romani ca revenirea la viata normala de dinaintea acesteia este insa departe. Seful statului a laudat, totodata, felul in care a actionat Guvernul in aceasta perioada si a lansat un atac dur la adresa PSD si a aliatilor sai din Parlament, comentand ca a vazut la Casa Poporului un spectacol sinistru. Marile festivaluri nu vor avea loc in acest an, daca se reiau competitiile sportive, vor fi fara spectatori Nu vom putea pleca din localitate fara motivIohannis sustine relocarea unor capacitati de productie strategica in UEMi pare nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota a epidemieiIohannis: E prematur sa spunem ca vom avea alegeri anul acesta. Daca nu pot fi organizate in siguranta, trebuie amanateSunt foarte multi care cer testarea in masa pentru coronavirus. OMS spune ca nu prea are rost. Testarea se face la persoana suspecta, nu la tot poporu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )