Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Sanatatii: La Spitalul de Arsi, categoric a fost o greseala de management, dar poate nu voita(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: La Spitalul de Arsi, categoric a fost o greseala de management, dar poate nu voita(VIDEO)

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a vorbit joi seara, in cadrul Stirilor B1 TV, despre situatia de la Spitalul de arsi din Capitala, precizand ca la aceasta unitate medicala a fost facuta o greseala de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: Salariile personalului medical au crescut pana la 172%. Acesti bani exista in buget si se vor acorda (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a vorbit joi seara in cadrul Stirilor B1 TV despre cresterile salariale din sanatate, catalogand aceste majorari drept o reparatie morala pentru angajatii din.

Ministrul Sanatatii: Pacientii care fac dializa si bolnavii cronici sa ramana internati pana la stabilizarea situatiei meteo. Medicii de familie pot fi convocati sa asigure permanenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, le-a cerut Directiilor de Sanatate Publica de la nivelul Capitalei si al judetelor sa ia masuri astfel incat pacientii care necesita dializa si sunt transportati la unitati pentru acest lucru, precum si bolnavii cronici care au nevoie de monitorizare permanenta, sa ramana internati pana cand starea vremii va fi mai buna. Pintea a precizat luni, la comandamentul de la Ministerul Afacerilor Interne, ca medicii de familie ar putea fi convocati, daca este nevoie, pentru a asigura permanenta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )