Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Transporturilor da vina pe statul paralel pentru lipsa autostrazilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor da vina pe statul paralel pentru lipsa autostrazilor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declat, luni, intr-o conferinta de presa castatul paralel este vinovat pentru lipsa autostrazilor. Razvan Cuc sustine ca angajatorii din transporturi refuzau. continuă pe Antena3

Razvan Cuc are o explicatie pentru lipsa autostrazilor - interventiile statului paralel

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, da vina pe statul paralel pentru lipsa autostrazilor din Romania, el sustinand ca angajatii din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Ministrul Transporturilor a gasit un nou vinovat pentru lipsa autostrazilor: statul paralel. Oamenii erau terorizati de statul paralel, de tot felul de amenintari

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, considera ca statul paralel este de vina pentru lipsa autostrazilor din Romania, el sustinand ca angajatii din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Ministrul Transporturilor vs. zeci de mii de romani care ii cer autostrazi: Accelerez proiectele

Ministrul Transporturilor a dat replica dupa ce zeci de mii de romani au iesit in strada sau au intrerupt lucrul, vineri, 15 martie 2019, de la ora 15. 00, pentru a le cere guvernantilor sa faca autostrazi. intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, ministrul a spus ca a inteles mesajul romanilor si ca intelege [] .

Ministrul transporturilor, despre protestul de 15 minute: Autostrada Moldova tocmai a inceput, nu avem timp sa stam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Bacau, in timpul protestului de 15 minute pentru constructia de autostrazi, ca angajatii si firmele care au contracte pentru constructia de drumuri nu au timp sa stea, asa ca muncesc, dar ca e dreptul fiecaruia sa protesteze, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor, mesaj HALUCINANT pentru protestatarii sieu: Autostrada Moldovei intra in linie dreapta. Noi facem autostrazi, nu avem timp sa stam (FOTO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, le-a dat o replica PSD-ista protestatarilor sieu vreau Autostrada, inspirata din discursul sefului sau de partid Liviu Dragnea. Autostrada Moldova tocmai a.

Ministrul Transporturilor: intre Simeria si Sighisoara se va circula cu 160 km/h pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmatca pe tronsonul de cale ferata dintre Simeria si Sighisoara, unde au loc lucrari, se va circula cu 160 de kilometri pe ora, pana la sfarsitul anului.

VIDEO Ministrul Transporturilor, acuzat ca discrediteaza protestul pentru autostrazi: Actiune de PR de cea mai joasa speta

16,2 kilometri din acest drum vor avea profil de autostrada. Constructorul drumului este asocierea Spedition UMB SRL Tehnostrade SRL.

MINISTRUL COMUNICATIILOR: Digitalizarea este solutia pentru dezvoltarea comunitatilor rurale

Digitalizarea reprezinta solutia pentru dezvoltarea comunitatilor rurale si integrarea optima a acestora in ecosistemul economiei nationale si globale, a afirmat, ieri, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )