Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul ucrainean al Apararii: Transnistria reprezinta o amenintare pentru Ucraina

B1 B1,
Ministrul ucrainean al Apararii: Transnistria reprezinta o amenintare pentru Ucraina

Regiunea separatista Transnistria reprezinta o amenintare pentru Ucraina, sustine ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak, potrivit RIA Novosti. Suntem amenintati nu doar dinspre est, ci si dinspre. continuă pe B1

Transnistria reprezinta o AMENINTARE pentru Ucraina

Regiunea separatista moldoveana Transnistria reprezinta o amenintare pentru Ucraina, afirma ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak, citat de RIA Novosti, conform Mediafax. Suntem amenintati nu doar.

SUA: Senatul a adoptat legea care acorda statutul de ALIAT non-NATO pentru Ucraina, R. Moldova si Georgia

Senatul Statelor Unite a aprobat proiectul Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prin care Ucraina, Republica Moldova si Georgia obtin statutul de aliat al Statelor Unite fara sa fie membri NATO. Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prevede sanctiuni extinse in domeniile energetic, militar si financiar contra Rusiei si aliatilor acesteia, acordarea statutului special de aliati non-NATO Ucrainei, Republicii Moldova si Georgiei si acordarea unei asistente armatei ucrainene si refugiatilor.

Ministrul Bugetului, Darius Valcov, despre sursele pentru bugetul din 2015: O parte din cheltuieli vor fi acoperite din bufferele lasate de Emil Boc (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget a explicat care vor fi sursele de finantare pentru bugetul pe anul viitor. El a precizat ca o parte din cheltuieli vor fi acoperite din bufferele lasate mostenire de fostul premier Emil.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )