Libnet.ro
UNICEF

23:30

Minunea din Senat a tinut numai trei zile. Alesii vor lucra din nou doar doua zile pe saptamana

Adevărul Adevărul,
Minunea din Senat a tinut numai trei zile. Alesii vor lucra din nou doar doua zile pe saptamana

Senatorii revin la un program de doua zile in plen la numai o saptamana de cand au anuntat ca vor avea trei zile de activitate. Motivul? Din 174 de senatori, miercuri s-au strans cu greu jumatate. in plus, insusi initiatorul programului, liberalul Sorin Rosca Stanescu, a intarziat doua ore, explicatia oficiala fiind o pana la masina. continuă pe Adevărul

Minunea din Senat a tinut numai trei zile. Alesii vor lucra din nou doar doua zile pe saptamna

Senatorii revin la un program de doua zile in plen la numai o saptamana de cand au anuntat ca vor avea trei zile de activitate. Motivul? Din 174 de senatori, miercuri s-au strans cu greu jumatate. in plus, insusi initiatorul programului, liberalul Sorin Rosca Stanescu, a intarziat doua ore, explicatia oficiala fiind o pana la masina.

Primele raze de soare in Bucuresti dupa trei zile. A iesit soarele si pe strada noastra :)

Trei zile de ploi si vant puternic au transformat toamna intr-un cosmar pentru bucuresteni, iar vestile de la meteorologi nu sunt deloc placute pentru urmatoarele zile. In ciuda prognozelor insa, soarele s-a aratat pentru cateva minute in Capitala, o imagine pe care nu am mai vazut-o de sambata trecuta. Iata un instantaneu surprins de pe Calea Victoriei :).

Un reactor nuclear suedez a fost oprit timp de trei zile din cauza unor meduze

Un reactor nuclear suedez a fost oprit timp de trei zile dupa ce mai multe meduze au intrat intr-un circuit de racire, potrivit unui anunt al exploatantului, citat de AFP. Incidentul a avut loc la unitatea 3 a.

Seful Sectiei Drumuri Nationale Bistrita: Avem antiderapant doar pentru doua-trei zile in caz de ninsoare abundenta

Seful Sectiei Drumuri Nationale Bistrita, Alexandru Slavita, a declarat, marti, ca mai au material derapant de iarna trecuta ce ar putea ajunge pentru doua-trei zile de interventii in caz de ninsoare,.

Politistii rutieri au retinut in trei zile aproape 1.000 de permise auto

Aproape 1. 000 de permise auto au fost retinute de catre politisti in ultimele trei zile. Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, controalele au fost facute pentru prevenirea accidentelor rutiere grave,.

Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Fostul premier Victor Ciorbea este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat, asa cum a propus astazi presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. La.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3211 seconds )