Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Antena3 Antena3,
Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Fostul premier Victor Ciorbea este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat, asa cum a propus astazi presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. La. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Voi iesi din politica numai cu picioarele inainte. Afla planurile de viitor ale presedintelui

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca va parasi scena politica la finalul mandatului numai cu picioarele inainte. intrebat in emisiunea Serviciul Roman de Comedie daca va parasi.

Reactia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Basescu. Cel care face presiune si intra cu bocancii in justitie e presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, in direct la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la pactul de coabitare. Primul ministru afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu Traian.

VIDEO Traian Basescu: O sa fac o analiza a pactului de coabitare cu Victor Ponta, ma voi pronunta in aceasta dupa-amiaza. Independenta justitiei s-a prabusit, acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului si sa informez partenerii

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi dimineata la B1 TV ca astazi va face o analiza cu privire la pactul de coabitare pe care il are cu premierul Victor Ponta, spunind ca ca se indreapta spre denuntarea pactului din cauza interventiei brutale in justitie a premierului.

Ponta: Traian Basescu a incalcat pactul de sute de ori pana in prezent

Premierul Victor Ponta a declarat ca el nu va denunta pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu, desi acesta l-a incalcat de sute de ori pana in prezent.

Reactia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Basescu. N-as putea spune ca sufar

Premierul Victor Ponta a comentat, in direct la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la pactul de coabitare. Primul ministru afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu Traian.

Traian Basescu se intalneste, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei

Presedintele Traian Basescu se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves si cu reprezentanti ai mediului de afaceri eston, informeaza Administratia.

Traian Basescu se intalneste, miercuri, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves.

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves si cu reprezentanti ai mediului de afaceri eston, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei. In septembrie, Ambasadorul Estoniei pentru Romania si Polonia, Eerik Marmei, a facut o vizita oficiala in Bucuresti, pentru a purta discutii cu Presedintele Camerei Nationale de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov. In cadrul discutiilor, Eerik Marmei a .

Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, intr-o dezbatere, sambata, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, intre orele 19. 00 si 20. 30, la Palatul Cotroceni, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi. Temele de discutie vor fi: Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia.

Traian Basescu, intrevedere cu presedintele Estoniei

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau din Republica Estonia, Toomas Hendrik Ilves, care face o vizita de stat in Romania.

Presa rusa stie. Care este TEMEREA lui Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea cu Igor Corman, presedintele Parlamentului moldovean, ca exista posibilitatea ca R. Moldova sa se razgandeasca in ultimul moment si sa prefere apropierea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )