Libnet.ro
UNICEF

15:30

Minus 13 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara, inaintea Pastelui catolic

Adevărul Adevărul,
Minus 13 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara, inaintea Pastelui catolic

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 13 de grade Celsius, a fost inregistrata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, in judetul Harghita, dupa zapezile abundente din ultimele zile. Catolicii, care sarbatoresc duminica Pastele, isi ureaza, in gluma, Craciun, fericit. continuă pe Adevărul

Cea mai scazuta temperatura din Romania, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, intr-o zona locuita, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 13 grade Celsius.

Prognoza Erste: Romania va avea in 2016 cea mai mare crestere economica din Europa Centrala si de Est

Ritmul de dezvoltare in Europa Centrala si de Est CEE din acest an, de 3,1%, va fi superior celui din zona euro, de doar 1,6%. Economia Romaniei va avea cea mai mare expansiune, de 4,1%, in timp ce Polonia si Slovacia isi vor mentine cadenta de 3,6%, respectiv 3,5%, se arata intr-o analiza realizata de Erste Group, transmite Agerpres.

Consiliul Judetean vrea sa amenajeze un heliport la spitalul din Miercurea Ciuc

Consiliul Judetean Harghita doreste construirea unui heliport si amenajarea unui laborator propriu la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc.

Curtea de Apel Oradea, cea mai bine situata din tara ca instanta separata

Curtea de Apel Oradea, ca instanta separata, este cea mai bine situata curte la nivelul tuturor curtilor de apel din Romania.

in fiecare zi 41 de romani se imbolnavesc de cea mai raspandita boala infectioasa din lume

Situatie alarmanta la nivel mondial. Desi virusul Zika se afla in atentia presei in aceste zile, cea mai raspandita boala infectioasa din lume ramane tuberculoza, care este si cauza celor mai multe decese.

Cea mai mare colectie din lume de monede din vremea regilor sciti, adusa pe malul Borcei. Obiectele vin de la Ruse

Cea mai importanta colectie de monede scitice din lume a ajuns la Calarasi. Vernisajul expozitiei are loc pe 25 martie, la ora 11. 30, in sala Tezaur a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi, la demisolul Consiliului Judetean. Obiectele vor putea fi admirate pana in luna mai 2016.

Arabia Saudita a devenit proprietar pe cea mai mare rafinarie din SUA, dupa un circ-monstru cu Shell

In urma tensiunilor dintre gigantii petrolieri Shell si Saudi Aramco, cele doua grupuri au decis divizarea unei companii mixte, in urma careia Arabia Saudita va prelua rafinaria din Port Arthur, cea mai mare din SUA, 26 de terminale de distributie plus marca Motiva.

Cea mai frumoasa jucatoare de tenis si-a transformat iubitul campion mondial intr-un impostor gras si lenes

Unul dintre fotbalistii campioni mondiali in 2014 a ajuns o umbra palida a vedetei de odinioara, de vina fiind relatia cu probabil cea mai frumoasa jucatoare din circuitul WTA.

eMag: Categoria de produse pentru copii este cea mai mare. Avem 65.000 de articole

Categoria de produse pentru copii este cea mai mare dintre sectiunile listate pe eMag, in interiorul acesteia fiind introduse aproximativ 65. 000 de articole, a declarat pentru Wall-Street 360, Tudor Manea, general manager al eMag Romania, liderul.

Cum ar putea fi construita la Bucuresti cea mai mare moschee din Europa. Propunerea controversata a candidatilor la primarie

Construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa crestina este pusa la indoiala de candidatii la Primaria Capitalei. Cu totii considera ca ar trebui organizat un referendum, iar bucurestenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )