Libnet.ro
UNICEF

12:00

Minut de reculegere in memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din Spania

B1 B1,
Minut de reculegere in memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din Spania

Liga Spaniola de Fotbal a anuntat, vineri, ca in acest week-end se va tine un minut de reculegere in memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din primul si al doilea esalon din Spania. LFP anunta ca se. continuă pe B1

Tito Vilanova, fostul antrenor al lui FC Barcelona, a murit la 45 de ani

Doliu la FC Barcelona! Tito Vilanova, fost antrenor al catalonilor si secund al lui Pep Guardiola, a incetat din viata, vineri, la varsta de 45 de ani. Vilanova suferea de mai multi ani de un cancer glanda.

Tito Vilanova, fostul antrenor al FC Barcelona, a murit

Tito Vilanova 45 de ani), fostul antrenor al echipei de fotbal FC Barcelona, a murit vineri, anunta clubul, citat de Reuters. Vilanova suferea de cancer, care l-a facut sa se retraga din antrenorat anul trecut.

Reactiile oamenilor din lumea fotbalului dupa moarte lui Tito Vilanova

Tito Vilanova a murit in cursul zilei de vineri, fiind rapus in lupta impotriva cancerului tiroidian. Vestea a atins oamenii din fotbalul european, care nu au ramas indiferenti fata de pierderea fostului tehnician.

Scrisoarea de adio a lui Tito Vilanova, antrenorul Barcei rapus de cancer. Avea doar 45 de ani, iar dragostea vietii sale a fost fotbalul

Tito Vilanova, antrenorul care a adus Barcelonei titlul de campioana la finalul sezonului trecut, a murit la doar 45 de ani, din cauza unui cancer la glanda parotida.

Povestea lui Tito Vilanova, antrenorul care a pierdut lupta impotriva cancerului

Privit la inceput cu neincredere, Tito Vilanova a reusit sa aiba un parcurs remarcabil cu FC Barcelona, pe care a condus-o catre cucerirea titului din primul esalon spaniol in editia trecuta a campionatului.

Povestea lui Tito Vilanova, antrenorul care a pierdut lupta cu cancerul

Privit la inceput cu neincredere, Tito Vilanova a reusit sa aiba un parcurs remarcabil cu FC Barcelona, pe care a condus-o catre cucerirea titului din primul esalon spaniol in editia trecuta a campionatului.

A murit Tito Vilanova

Fostul antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova, a murit la spital, in urma unei interventii chirurgicale.

Fostul antrenor al FC Barcelona, Tito Vilanova, a murit la varsta de 45 de ani

Fostul antrenor al echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, a murit vineri, la varsta de 45 de ani, la o zi dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale. Cei care iubesc FC Barcelona au primit in aceasta zi de.

Tito Vilanova a murit. Fostul tehnician al Barcelonei a fost rapus de cancer

Fostul antrenor de fotbal Tito Vilanova a murit la varsta de 45 de ani, dupa o lupta lunga si dura impotriva cancerului tiroidal.

Fostul antrenor al FC Barcelona Tito Vilanova a fost supus unei noi operatii si s-ar afla in stare grava in spital

Fostul tehnician al FC Barcelona Tito Vilanova se afla in stare grava in spital dupa ce a fost supus unei noi interventii chirurgicale, scrie presa catalana. Internat de o saptamana la spitalul Quiron.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )