Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mioveni: O fata de 10 ani a cazut de la etajul al doilea al unui bloc, marturisind ca a vrut sa zboare

B1 B1,
Mioveni: O fata de 10 ani a cazut de la etajul al doilea al unui bloc, marturisind ca a vrut sa zboare

O fata in varsta de 10 ani din orasul pitestean Mioveni a cazut, miercuri, de la etajul al doilea al unui bloc. Copilul le-a marturisit medicilor, dupa ce a ajuns la spital, ca a incercat sa zboare, potrivit. continuă pe B1

O fata de zece ani a cazut de la etajul al doilea al unui bloc si i-a spus medicului ca a vrut sa zboare

O fetita de zece ani a cazut, miercuri, de la etajul al doilea al unui bloc din orasul argesean Mioveni, copila spunandu-i medicului de la ambulanta ca s-a aruncat pentru ca a vrut sa zboare.

Elena Udrea a divortat de Dorin Cocos, dupa un mariaj de 10 ani

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc luni la notar. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit, in 10 iunie, in.

Acuzat ca a violat o fata de 20 de ani, ar putea ajunge in arest

Ion 34 de ani) din Baia a fost retinut in baza unei ordonante, urmand ca astazi sa ajunga la Parchetul de pe langa Judecatoria Babadag, cu propunere de arestare preventiva.

Fiul lui Michael Douglas, criza in inchisoare! Nu suporta sa stea 10 ani dupa gratii!

Cameron Douglas a trimis o scrisoare deschisa catre Huffington Post, prin care acesta povesteste calvarul pe care il traieste zi de zi intr-o inchisoare din Pennsylvania. Fiul celebrului actor Michael Douglas a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic si consum de droguri, insa pedeapsa I-a fost dublata dupa ce a fost prins cu droguri in inchisoare. Continue reading .

Polonezii de la XTB au facut in 10 ani o casa de brokeraj mai mare decat toata piata romaneasca

In circa zece ani polonezul Jakub Zablocki a reusit sa faca din XTB o firma de brokeraj care la ultima evaluare depasea 1,1 mld. zloti 262 mil. euro), mai mult decat toate casele de brokeraj romanesti la un loc. Care este secretul? Decat sa.

Faze Tari: Cele mai tari staruri porno ofera partide de sex pentru victimele tornadelor; Mowgli din realitate! Povestea unei fetite care a trait 10 ani in salbaticie: Nu avea nicio frica; Cele mai neobisnuite sicrie din lume

Uite ce tatuaje ciudate are barbatul asta! Poti sa descifrezi semnificatia?Unii oameni au o mare pasiune pentru tatuaje. Realizatorii unei emisiuni de radio care rezolvau probleme emotionale s-au sinucis impreuna. Un barbat si o femeie din Brooklyn, New York.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )