Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: il adora lumea pe Basescu, dar peste Prut. Eu zic sa-l ia acolo

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: il adora lumea pe Basescu, dar peste Prut. Eu zic sa-l ia acolo

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei despre vizita presedintelui Traian Basescu in Republica Moldova si despre baia de multime de care acesta a avut parte peste. continuă pe Antena3

Ce si-a cumparat Mircea Badea din innorata Olanda

Mircea Badea a povestit, in editia de marti a emisiunii in Gura Presei, peripetiile sale din Amsterdam. Desi considera ca tenisii ar trebui interzisi prin lege, Mircea Badea a decis sa-si.

Mesajul lui Iisus pentru Mircea Badea: Lasa-te de ciuco si treci pe vin!

Dupa ce a fost asaltat de rugaciuni din partea oamenilor care isi doresc ca Mircea Badea sa se lase de ciuco, insusi Iisus Hristos a hotarat sa-i transmita un mesaj realizatorului emisiunii in Gura.

Mesaj din Africa pentru Mircea Badea: Lasa-te de ciuco!

Campania Mircea Badea, lasa-te de ciuco! a capatat o popularitate neasteptata, la nivel mondial. Dupa ce fanii din Caraibe i-au trimis incurajari realizatorului emisiunii in Gura Presei, acum a venit.

Mircea Badea, despre sarbatoarea Antenei 3: Cand am fost la Craiova si am vazut 55.000 de oameni, a fost absolut senzational

Mircea Badea a incercat sa descrie, luni seara, atmosfera de la Craiova, de la sarbatoarea Antenei 3. , unde au venit aproximativ 55. 000 de oameni, de toate varstele. Cand am iesit pe scena cu Mihai Gadea.

Mircea Badea: Daca unul vrea sa ma impuste si declara asta, eu zic sa trecem la treaba. Dar nu se va intampla nimic, va continua sa scrie mizerii

Mircea Badea a comentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei pe marginea amenintarilor primite de jurnalistii Antenei 3 in mediul online. Eu ma gandeam sa ma duc sa-l caut pe asta. il gasesc,.

Mircea Badea: A fost fabulos! A fost foarte tare!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre concertul la care a asistat in acest weekend. Am fost sa-l vad pe cetateanul Robbie Williams, . ) sa-l vad cum.

Republica Moldova si Romania vor construi noi poduri peste Prut

UPDATE: Republica Moldova si Romania vor construi noi poduri peste Prut, potrivit Publika. md.

Mircea Badea, despre intalnirea dintre Basescu si sefa FMI: Exact ca in bancu ala cu...

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a comentat la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, cu privire la intalnirea pe care presedintele Traian Basescu a avut-o cu directorul FMI, Christine Lagarde. Mircea.

Basescu si omologul sau din R. Moldova iau in calcul constructia a doua noi poduri peste Prut

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au discutat miercuri, la Chisinau, despre posibilitatea construirii a doua noi poduri peste raul Prut, care ar trebui sa fie amplasate in regiunea orasului Ungheni si intre.

Constructia a doua noi poduri peste Prut, discutata de Basescu si Timofti, la Chisinau

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au discutat miercuri, la Chisinau, despre posibilitatea construirii a doua noi poduri peste raul Prut, care ar trebui sa fie amplasate in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )