Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Badea are contul de Facebook suspendat: Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid

Antena3 Antena3,
Mircea Badea are contul de Facebook suspendat: Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid

Contul de Facebook al lui Mircea Badea a fost suspendat pentru 24 de ore, lucru care l-a facut pe realizatorul emisiunii in gura presei sa ia in calcul posibilitatea de a-l inchide definitiv. Astazi am vrut sa. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Pe mine nu ma ameninta Turcescu cu bataia?

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei o postare de pe Facebook a lui Robert Turcescu, referitoare la scandalul iscat de acesta din urma dupa ce a jignit-o pe Nadia.

Mircea Badea: Abia acum am fantezii cu Udrea!

In cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a comentat din nou pe marginea posibilei candidaturi a Elenei Udrea la viitoarele alegeri prezidentiale. Si eu zic ca se apropie vremea unei.

Mircea Badea: Am crezut ca o iau razna. 15 ani de inchisoare au trecut razant pe langa mine

Intors de la Roma, Mircea Badea a trecut printr-o serie de intamplari neplacute pe Aeroportul Otopeni. Am crezut ca o iau razna a spus realizatorul emisiunii in Gura Presei. 15 ani de parnaie au.

Peripetiile lui Mircea Badea la Roma. Secvente absolut geniale cu italieni

Mircea Badea a fost in acest weekend la Roma, unde a insotit un prieten la o competitie sportiva. Nefiind un mare fan al capitalei italiene, realizatorul emisiunii in Gura Presei a povestit cateva faze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )