Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea: Mi se comunica, pe surse, ca Traian Basescu...

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Mi se comunica, pe surse, ca Traian Basescu...

Pe Mircea Badea il cunoasteti deja din ipostaza de realizator al emisiunii in Gura Presei. Dar v-ati gandit vreodata cum ar arata un Breaking News cu Mircea Badea? Ei bine, o astfel de mostra a. continuă pe Antena3

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA. Comentariul lui Mircea Badea despre meci, la pauza

Prima repriza a meciului de deschidere al Euro 2016, Franta Romania, s-a incheiat cu scorul de 0 0. Prestatia jucatorilor a fost comentata de Mircea Badea, intr-un text publicat pe.

Mircea Badea, despre numirea Liviei Stanciu ca judecator la CCR: Este bine pentru ca...

Mircea Badea a explicat in editia de joi seara a emisiunii in gura presei de ce este rau ca Livia Stanciu a fost numita judecator la CCR, dar si de ce este un lucru bun aceasta.

Revista Presei: Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca, alaturi de sotia sa, Maria Basescu. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica Revista presei. Daca [].

Traian Basescu, atac la adresa Laurei Codruta Kovesi: Nu am vazut inca un inalt demnitar care sa minta cu atata nonsalanta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac acid la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pe care o acuza de minciuna. Eu nu am vazut inca un inalt.

Traian Basescu a devenit cetateanul altei tari. Cand pleaca din Romania

Traian Basescu este cetatean moldovean. Presedintele de la Chisinau a semnat decretul prin care fostul sef al statului roman si sotia sa, Maria Basescu, pot depune juramantul de credinta.

Va fi Traian Basescu noul presedinte al R.Moldova?

Pe 30 octombrie vor fi primele alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Prin obtinerea cetateniei micutului stat vecin de catre Traian Basescu, calculele electorale sunt date peste cap. Este posibila o candidatura a fostului presedinte sau sunt doar teorii ale conspiratiei care nu inteleg bine resorturile ce stau in spatele deciziei?.

Traian Basescu primeste cetatenia Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova a confirmat, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, ca presedintele Nicolae Timofti a semnat, ieri, decretele prin care lui Traian Basescu si sotiei sale, Maria Basescu, le-a fost acordata cetatenia Republicii Moldova.

Traian Basescu, cetatean moldovean prin procedura de urgenta. Prorusii il avertizeaza ca ii vor anula decretul

Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt de astazi cetateni moldoveni. Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda fostului presedinte al Romaniei si sotiei sale cetatenia.

Romania - Franta LIVE. Ce pronostic da Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a pronosticat, joi, ca meciul de fotbal Franta - Romania din deschiderea EURO 2016 se va incheia in favoarea tricolorilor. Va fi 0-1, a spus.

Traian Basescu: PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene. Negociem pentru formarea de majoritati in consilii, nu facem aliante politice

PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene, iar membrii din teritoriu au fost imputerniciti sa isi negocieze majoritati cu care sa poata lucra local, a declarat joi presedintele formatiunii politice, Traian Basescu. Nu s-a dat o linie politica - cu PNL, cu PSD - ci sa valorifice functiile pe care le-au obtinut prin vot. Bineinteles, incercand sa obtina sa se respecte programul lor electoral. Noi nu facem aliante politice, noi facem majoritati, a precizat fostul sef al statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )