Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu, atac la adresa Laurei Codruta Kovesi: Nu am vazut inca un inalt demnitar care sa minta cu atata nonsalanta

B1 B1,
Traian Basescu, atac la adresa Laurei Codruta Kovesi: Nu am vazut inca un inalt demnitar care sa minta cu atata nonsalanta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac acid la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pe care o acuza de minciuna. Eu nu am vazut inca un inalt. continuă pe B1

Traian Basescu, atac acid la adresa Laurei Codruta Kovesi si Liviei Stanciu: Se baga cu picioarele peste politic

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca liderii justitiei isi permit prea mult, cu mentiunea ca presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, dar.

Laura Codruta Kovesi, la Digi24: Prejudiciu de 620 de milioane euro calculat in dosarele de abuz in serviciu din 2015. Daca se dezincrimineaza, statul nu va mai putea recupera acesti bani/ Infractorii au devenit mai inventivi, dar nu sunt mai inventivi c

Prejudiciul suportat de stat de pe urma infractiunilor de abuz in serviciu se ridica la 620 de milioane de euro, dupa cum reiese din dosarele instrumentate anul trecut. Daca aceasta infractiune este dezincriminata, statul nu va mai putea recupera acesti bani, a declarat procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi joi seara la Digi24. Kovesi a aratat ca in cazul in care abuzul in serviciu va fi dezincriminat, functionarii publici vor putea face orice vor, iar cei care vor pierde sunt in primul rand cetatenii.

Ion Cristoiu: Codruta Kovesi, noua cea mai iubita fiica a Poporului, femeia intre femei de pe meleagurile noastre

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Codruta Kovesi, sefa DNA, careia jurnalistul Cosmin Prelipceanu i-a luat un interviu. Cristoiu o numeste pe.

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA: Nu este treaba mea rezultatul alegerilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a comentat in ce masura va fi afectata Romania daca infractiunea de abuz in serviciu va fi dezincriminata. Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa analize pe 15 iunie daca abuzul in serviciu trebuie dezincriminat.

Revista Presei: Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca, alaturi de sotia sa, Maria Basescu. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica Revista presei. Daca [].

Traian Basescu a devenit cetateanul altei tari. Cand pleaca din Romania

Traian Basescu este cetatean moldovean. Presedintele de la Chisinau a semnat decretul prin care fostul sef al statului roman si sotia sa, Maria Basescu, pot depune juramantul de credinta.

Va fi Traian Basescu noul presedinte al R.Moldova?

Pe 30 octombrie vor fi primele alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Prin obtinerea cetateniei micutului stat vecin de catre Traian Basescu, calculele electorale sunt date peste cap. Este posibila o candidatura a fostului presedinte sau sunt doar teorii ale conspiratiei care nu inteleg bine resorturile ce stau in spatele deciziei?.

Traian Basescu primeste cetatenia Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova a confirmat, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, ca presedintele Nicolae Timofti a semnat, ieri, decretele prin care lui Traian Basescu si sotiei sale, Maria Basescu, le-a fost acordata cetatenia Republicii Moldova.

Traian Basescu, cetatean moldovean prin procedura de urgenta. Prorusii il avertizeaza ca ii vor anula decretul

Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt de astazi cetateni moldoveni. Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda fostului presedinte al Romaniei si sotiei sale cetatenia.

Romania - Franta LIVE. Ce pronostic da Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a pronosticat, joi, ca meciul de fotbal Franta - Romania din deschiderea EURO 2016 se va incheia in favoarea tricolorilor. Va fi 0-1, a spus.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )