Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea, despre cele mai tari imagini pe care le-a vazut anul acesta: Te cuprinde un sentiment de zadarnicie acuta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre cele mai tari imagini pe care le-a vazut anul acesta: Te cuprinde un sentiment de zadarnicie acuta

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei cele mai tari imagini pe care le-a vazut anul acesta. Realizatorul a recunoscut ca te cuprinde si un sentiment de buna dispozitie. continuă pe Antena3

Mircea Badea, aparitie inedita la Antena 3. Gadea: Ray Charles? Badea: Nu, Augustin Lazar

Mircea Badea a aparut marti, in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, cu o pereche de ochelari de soare, dupa modelul pe care l-a afisat procurorul general al Romaniei,.

Cele mai ciudate nume de localitati din Romania. Cum s-au nascut Bulbucata, Flamanzi sau Maciuca

Exista romani care se feresc sa vorbeasca despre orasele sau satele in care s-au nascut deoarece au nume ciudate. Va prezentam zece localitati din Romania cu nume considerate de catre unii rusinoase.

Cele mai ciudate nume de localitati din Romania. Cum s-au nascut Bulbucata, Flamanzi si Maciuca

Exista romani care se feresc sa vorbeasca despre orasele sau satele in care s-au nascut deoarece au nume ciudate. Va prezentam zece localitati din Romania cu nume considerate de catre unii rusinoase.

Avertisment din Retezat: de ce este interzis scaldatul in lacurile glaciare, cele mai atractive locuri din parcul national

Turistii ajung in numar ridicat in aceasta perioada in Parcul National Retezat, iar zonele cele mai atractive sunt lacurile glaciare. Administratia rezervatiei naturale avertizeaza asupra pericolelor la care se expun calatorii care vor sa se scalde in ochiurile de apa.

Din culisele Electric Castle: cele mai amuzante cerinte ale artistilor, reactii si curiozitati legate de Romania FOTO

Adevarul a patruns in culisele festivalului Electric Castle si a descoperit cateva dintre cerintele amuzante ale ertistilor, care este cea mai mare curiozitate cand vine vorba de Transilvania, ce iau cu ei din Romania, dar si care au fost cele mai frumoase reactii legate de eveniment.

Ravinder Takkar, presedintele si directorul general al Vodafone Romania, despre noile taxe anuntate de Guvern: Impredictibilitatea este principala problema/Mi se pare un lucru gresit sa taxezi si mai mult companiile care iti cresc PIB-ul

'Fiecare companie cu afaceri semnificative va fi afectata cu siguranta de noile taxe si impozite, dar provocarea nu este ca vom plati noi taxe. Problema este cu impredicitibilitatea introducerii acestor taxe. Avem un plan de afaceri, actionari care trebuie informati de schimbarea acestor taxe si in loc sa ne concentram pe cresterea afacerilor, calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, suntem distrasi de astfel de masuri, a precizat luni Ravinder Takkar, presedintele si directorul general al Vodafone Romania, intrebat despre noile taxe si impozite anuntate de Guvern. Takkar a spus ca 'nu a facut un studiu de impact, dar ca nu e greu de observat ca de la o contributie de 0,08% din cifra de afaceri la 1% este un salt semnificativ. In opinia mea este un lucru gresit sa taxezi si mai mult companii care iti cresc PIB-ul.

Cele mai rusinoase scandaluri sexuale care au lovit Biserica Ortodoxa Romana

Cele doua scandaluri sexuale care zguduie in prezent Biserica Ortodoxa Romana nu sunt singurele care au tulburat comunitatea crestin-ortodocsa. in trecut, si alti preoti au intrat in vizorul opiniei publice pentru posibile fapte reprobabile.

La ELECTRIC CASTLE se scrie ISTORIE! Iata cele doua cantarete romance care vor urca pe scena festivalului (FOTO)

Nu mai este o noutate ca pe scena Electric Castle vor concerta Mirabela Dauer si Corina Chiriac, dar este intr-adevar, o surpriza! Cele doua sunt printre cele mai indragite cantarete.

Cele mai inspaimantatoare filme horror VIDEO

Daca esti fan al filmelor horror, isi propunem o lista de 15 de productii inspaimantatoare pe care le poti urmari atunci cand isi doresti sa petreci o seara cu adrenalina, urmate, bineinteles, si de . insomii .

Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Simona Halep 2 WTA) e printre cele mai mari vedete ale turneului din acest an, motiv pentru care site-ul oficial WTA a realizat un material special cu ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )