Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Klaus Iohannis e in campanie electorala in Italia. Vacanta in Italia

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Klaus Iohannis e in campanie electorala in Italia. Vacanta in Italia

Mircea Badea a comentat, miercuri, vizita presedintelui Klaus Iohannis in Italia, despre care spune ca este in campanie electorala si ar face orice sa obtina al doilea mandat. Omul e pe viziteu, e in. continuă pe Antena3

Mesajul important transmis de Klaus Iohannis romanilor din Italia

Mesaj important transmis de Klaus Iohanni romanilor din Italia. Aflat intr-o vizita de stat in Republica Italiana, seful statului a declarat ca este multumit de felul in care romanii sunt tratati si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

Klaus Iohannis, gafa in timpul vizitei din Italia

Incident de protocol in timpul vizitei facute de Klaus Iohannis in Italia. Seful statului a avut un moment de ezitare in timp ce era primit la Palatul Quirinale din Roma de omologul italian Sergio.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Sergio Mattarella: Am transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati in Italia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta in Italia, cu omologul Sergio Mattarella, ca a transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

Cum a iesit la iveala RELATIA dintre ANDREEA ESCA si MIRCEA BADEA: De data aceasta pozele spun totul! (FOTO)

Mircea Badea a lansat un atac fara precedent la adresa celei mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Pamfletarul de la Antena 3 a scris un mesaj dur pentru celebra Andreea Esca pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea, condamnat sa plateasca daune morale de 25.000 de lei scriitorului Florin Toma

Realizatorul TV Mircea Badea si postul Antena3 trebuie sa plateasca daune morale in valoare de 25. 000 de lei scriitorului Florin Toma, potrivit unei sentinte judecatoresti definitive. Motivul: Badea l-a jignit dur pe scriitor, intr-o maniera care a depasit sfera pamfletului.

Mircea Badea: Onorata instanta a stabilit ca i-am facut nasoale unuia de care nu a auzit nimeni si ma obliga sa ii dau 25.000 de lei

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre faptul ca trebuie sa plateasca daune morale invaloare de 25. 000 de lei scriitorului Florin Toma, potrivit unei.

Mircea Badea, one man show. Dans incendiar in direct: Cetateni, sunteti pregatiti? - VIDEO

Mircea Badea a facut show in frumoasa emisiune, asa cum ii place sa spuna. Realizatorul emisiunii in gura presei a dansat pe diverse melodii, care mai de care mai ritmate. Imaginile de la Roma cu prese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )