Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Mircea Badea, invitat in emisiunea QA, si-a exprimat parerea privind personajul politic Crin Antonescu si PNL. Eu cred ca PNL a disparut, exact asa ca PNTCD-ul. Cred ca oricare alegeri, alea. continuă pe Antena3

Mircea Badea comenteaza stenogramele facute de DNA in biroul lui Mircea Basescu

Mircea Badea a comentat, in editia de marti seara a emisiunii in Gura Presei, stenogramele DNA in urma carora i-au arestat pe romii implicati in scandalul in care ulterior a fost retinut si Mircea Basescu.

Mircea Badea despre numirea lui Ioan Rus: Victor Ponta imi da un mesaj sub forma de flegma!

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi ale emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre flagrantul organizat de DNA lui Mircea Basescu si depre numirea in funtia de ministrul al.

Mircea Badea:Imaginile sunt evidente. Am inteles ca pixelul albastru trebuie creat din nou, dar e prea tarziu

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre confruntarea dintre familia Basescu si familia Anghel care a avut loc astazi la DNA. Astia.

INTERVIU Andrei Ungureanu, olimpic international, absolvent de Princeton cu Summa cum Laude: Frumusetea matematicii vine din puritatea ei. Imi este dor de visele din copilarie, cand matematica putea fi cucerita in intregime

Invata matematica pentru ca iti organizeaza mintea, te ajuta sa faci conexiuni intre cunostinte, sa analizezi, sa compari. Este sfatul lui Andrei Bogdan Ungureanu 27 de ani) catre copiii care fac primii pasi in lumea cifrelor. Medaliat cu aur la Olimpiadele Internationale de Matematica din 2005 si 2006, tanarul matematician a absolvit cu Summa cum Laude studiile in matematica la Princeton University, dupa care a lucrat la Morgan Stanley. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, Andrei Bogdan Ungureanu a vorbit despre curiozitate ca element necesar in dezvoltarea unei pasiuni, despre cum succesul vine de obicei in urma unei munci sustinute si de lunga durata, dar si despre noua tendinta - Smart is the new cool. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )