Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea: Prieteni, eu cred ca se fura mai mult de 40% din banii publici!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Prieteni, eu cred ca se fura mai mult de 40% din banii publici!

Mircea Badea a comentat, joi seara, la in Gura Presei, declaratiile presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, care a constatat ca in Romania se fura prea mult. Potrivit acestuia, circa 40% din. continuă pe Antena3

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, a calculat ca in Romania se fura prea mult

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, a calculat ca in Romania se fura prea mult: 40% din banii publici dispar fara urma. Vacaroiu a spus ca, anual, controalele Curtii de Conturi aduc in.

Vacaroiu: Pe achizitii se FURA prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei.

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a declarat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca pe domeniul achizitiilor se fura prea mult, el adaugand ca anii care urmeaza, respectiv 2013 si 2014, vor fi cei mai grei pentru Romania, potrivit Mediafax. Pe domeniul achizitiilor situatia este grea si Curtea de Conturi este extrem de exigenta si dura, incepand de acum, pentru ca, dupa toate calculele mele, se fura prea mult, a spus Vacaroiu. El a mentionat ca este nevoie de o autonomie si .

Nicolae Vacaroiu: In tara noastra se fura prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei

Anii care urmeaza vor fi unii dintre cei mai grei pentru Romania, din foarte multe considerente, iar in acelasi timp in tara noastra se fura prea mult, a declarat marti presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, cu prilejul reuniunii Clubului de la Bucuresti, relateaza Agerpres.

Nicolae Vacaroiu: in domeniul achizitiilor se fura prea mult, 2013 si 2014 vor fi cei mai grei ani

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a afirmat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca in domeniul achizitiilor se fura prea mult, iar 2013 si 2014, vor fi cei mai grei ani pentru Romania,.

Raport AmCham: Cazurile de coruptie din Romania trebuie pedepsite mai mult prin coercitii financiare in locul sanctiunilor penale

Cazurile de coruptie din Romania ar trebui sa fie pedepsite mai mult prin coercitii financiare si mai putin prin sanctiuni penale, asa cum se intampla in prezent, penalizarea pecuniara fiind mai dureroase in unele cazuri, a declarat, joi, Sorin Mandrutescu, presedintele AmCham, citate de agentia Mediafax. Citeste in atasament Raportul final al AMCHAM.

Rusii cred tot mai mult intr-o schimbare de regim prin presiunea strazii

Rusii, dezamagiti de catre presedintele Vladimir Putin si in general de ansamblul clasei politice din tara, cred tot mai mult intr-o schimbare a puterii prin presiunea strazii, releva un studiu sociologic publicat miercuri, relateaza AFP.

Viata lunga: 4 metode ciudate de a trai mai mult

Cu totii ne dorim o viata lunga si facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne atinge obiectivul. Facem miscare, ducem un stil de viata echilibrat, incercam sa ne eliberam de stres. Iata insa ca sunt si alte metode.

Caru' cu Vedete: Sanii Simonei Patruleasa, suspect de mari! Bruneta a afisat la un eveniment monden un bust mai mult decat opulent; Justin Bieber ar fi furat bani sa-si mareasca penisul; Regina sexului anal, romanca Sandra Romain, a fost dusa la biserica

Aroganta sexy a sotiei lui Bogdan Stelea! A defilat fara sutien la propria lansare. Mirela Stelea, designerul care a impuscat trei evenimente intr-o singura zi, lansarea unei colectii de rochii. Dezastru! Vica lui Piturca si-a distrus sanii cu silicoane. A vrut sa fie mai sexy, dar s-a nenorocit. In urma operatiei de marire a sanilor, facute in primavara, Victoria Blochina.

21 de milioane de romani au primit asta ca o lovitura. Cheltuim mai mult decat producem. Ce se intampla cu tara noastra?

Veniturile bugetului de stat vor fi mai mici in timp ce cheltuielile vor creste , se arata in proiectul ordonantei care prevede rectificarea bugetara. Guvernul anticipeaza ca principalele surse de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )