Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Ce s-a intamplat la liceul Bolintineanu nu a fost ancheta, ci terorism!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ce s-a intamplat la liceul Bolintineanu nu a fost ancheta, ci terorism!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a vorbit in cadrul emisiunii de duminica despre scandalul de la bacalaureat. Ce s-a intamplat la liceul Bolintineanu nu a fost ancheta, a fost terorism! Cred. continuă pe Antena3

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare. Ministrul Radu Stroe a mai precizat.

Victor Ponta la Antena 3: Actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu aduce aminte de vremurile comuniste/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta este prezent in aceasta seara in studiul Antenei 3. Victor Ponta declara ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, despre actiunea de la liceul Bolintineanu: In fata mea, responsabil e ministrul de Interne/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si ca il vede responsabil direct pe ministrul de Interne, care trebuie sa ii spuna de ce nu a stiut de la inceput, de ce a stiut gresit, pentru ca prima data mi-a zis mie ca nu erau mandate, dupa aia, ba era, ba nu era foarte clar. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat de reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. Declaratiile presedintelui m-au amuzat. Presedintele Basescu va fi istorie, o istorie trista. Mai sunt 500 de zile si merge pe mare, a declarat Ponta.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, schimbat din functie din cauza scandalului de la liceul Bolintineanu

Au inceput primele masuri in scandalul de la liceul Bolintineanu. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculaea fost schimbat din functie din cauza comunicarii deficitare in.

Audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu a fost amanata pentru luni

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat purtatorul de cuvant al.

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, asteptati cu autocare pentru audieri (VIDEO)

UPDATE: Interventia politistilor la liceul Bolintineanu a fost anulata, elevii urmand sa fie citati la audieri saptamana viitoare. Anularea a fost luata de procurorul de caz la scurt timp dupa ce premierul.

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Nitu: NU STIU daca s-au emis mandate in ancheta de la Liceul Bolintineanu.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, vineri, ca procurorii au actionat procedural in cazul anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, scrie Mediafax. El a precizat ca nu stie daca s-au emis sau nu mandate de aducere pentru elevii pe care anchetatorii vor sa ii audieze. Citeste si Interventia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi, in cazul fraudei de la Liceul Bolintineanu. Demersul premierului, o grava imixtiune in justitie Din punct de .

Imagini incredibile la liceul Bolintineanu. Parintii s-au imbrancit cu politistii

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Parintii copiilor care vor fi dusi la audieri in legatura cu scandalul mitei de la bacalaureati i-au imbrancit pe politisti. De asemenea, parintii au incercat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )