Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, asteptati cu autocare pentru audieri (VIDEO)

B1 B1,
Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, asteptati cu autocare pentru audieri (VIDEO)

UPDATE: Interventia politistilor la liceul Bolintineanu a fost anulata, elevii urmand sa fie citati la audieri saptamana viitoare. Anularea a fost luata de procurorul de caz la scurt timp dupa ce premierul. continuă pe B1

Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, dusi la audieri dupa bacalaureat (VIDEO)

Scandalul iscat la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala continua si in ultima zi de examene din cadrul Bacalaureatului. Procurorii au ridicat mai multe documente din unitatea de invatamant si, la finalul.

Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, dusi la audieri cu autocarele (VIDEO)

Scandalul iscat la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala continua si in ultima zi de examene din cadrul Bacalaureatului. Procurorii au ridicat mai multe documente din unitatea de invatamant si, la finalul.

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Imagini incredibile la liceul Bolintineanu. Parintii s-au imbrancit cu politistii

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Parintii copiilor care vor fi dusi la audieri in legatura cu scandalul mitei de la bacalaureati i-au imbrancit pe politisti. De asemenea, parintii au incercat.

Un nou scandal la liceul Bolintineanu: Mama unui elev bolnav de ADHD, revoltata de spagile cerute de profesori

Nici nu s-a stins bine scandalul privind frauda la examenul de bacalaureat de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ca un parinte sustine ca i s-a cerut suma de 400 de euro pentru ca ful sau sa mearga la.

Un nou scandal la liceul Bolintineanu: Mama unui elev bolnav de ADHD, revoltata de spagile cerute de profesori (VIDEO)

Nici nu s-a stins bine scandalul privind frauda la examenul de bacalaureat de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ca un parinte revoltat sustine ca i s-a cerut suma de 400 de euro pentru ca ful sau.

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: AU FOST emise mandate.

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat ca au fost emise mandate de aducere ale elevilor de la liceul Bolintineanu, dar nu au fost puse in executare, informeaza Digi24. 100 de elevi de la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de procurori pentru ca ar fi dat mita ca sa copieze la Bacalaureat. Premierul Victor Ponta a declarat, in cursul zilei de vineri, ca procurorii nu aveau mandate de aducere a elevilor la Parchet, insa purtatorul de cuvant al Parchetului .

FRAUDA BAC 2013. Procurorii ridica inscrisuri si obiecte de la Liceul Bolintineanu.

Procurori de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si politisti sunt la Liceul Dimitrie Bolintineanu, de unde ridica inscrisuri si obiecte in ancheta privind frauda la bacalaureat, scrie Mediafax. Nu sunt facute, insa, perchezitii asupra elevilor sau profesorilor. La momentul actual, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza anumite verificari la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, in legatura cu examenul .

Nitu: NU STIU daca s-au emis mandate in ancheta de la Liceul Bolintineanu.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, vineri, ca procurorii au actionat procedural in cazul anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, scrie Mediafax. El a precizat ca nu stie daca s-au emis sau nu mandate de aducere pentru elevii pe care anchetatorii vor sa ii audieze. Citeste si Interventia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi, in cazul fraudei de la Liceul Bolintineanu. Demersul premierului, o grava imixtiune in justitie Din punct de .

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )