Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mircea Badea s-a intors in timp! Zici ca sunt pe stadion!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea s-a intors in timp! Zici ca sunt pe stadion!

Mircea Badea a realizat editia de miercuri seara a emisiunii in Gura Presei dintr-un alt studio decat cel obisnuit, unul mult mai mare decat cel in care isi desfasoara, de regula, activitatea. Sunt. continuă pe Antena3

Mircea Badea va invita la Miscarea contra statului, sambata, in Parcul Tineretului

In cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a anuntat ca toti cei dornici de miscare contra statului sunt asteptati sambata, 15 iunie, de la ora 10, in Parcul Tineretului din.

Cel mai bun banc cu Macacul, in interpretarea lui Mircea Badea

Mircea Badea a spus, in editia de miercuri seara a emisiunii in Gura Presei, cel mai tare banc cu Macacul pe care l-a auzit pe Facebook. Scrie cineva ca Macacul a fost intrebat intr-o.

Mircea Badea: Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata

In cadrul editiei de marti a emisunii in gura presei, Mircea Badea a afirmat ca presedintele Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata. S-a batut.

Mircea Badea, despre dorinta lui Basescu de a organiza un alt referendum: Tupeul acestui macac este urias

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei declaratiile presedintelui Traian Basescu, acesta solicitand organizarea unui nou referendum pentru Parlament unicameral si 300.

Mircea Badea a scos artileria grea. Vezi cum a incercat sa atraga simpatia votantilor

Mircea Badea a incercat , prin aproape toate mijoacele pe care le avea la dispozitie, sa atraga voturi pentru regiunea pe care o reprezinta. Vino la Referendumul National Antena 3! Voteaza regiunea favorita! .

Mircea Badea, despre rochia Iuliei Motoc: Dunga aia galbena face sa paleasca de invidie orice tronson de autostrada din Romania

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de luni seara a emisiunii in Gura Presei, modul in care judecatoarea Iulia Motoc a ales sa se imbrace cu ocazia ceremoniei de investire a noilor sai colegi de la.

Mircea Badea si schimbarea Constitutiei. Romania e o tara, nu o nava. Ca atare, presedintele nu poate sa se pretinda capitan

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei din emisiunea 100 de Minute, despre Constitutia Romaniei. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a comentat nemultumirile exprimate de presedintele Basescu re.

Mircea Badea si revizuirea Constitutiei. Romania e o tara, nu o nava. Ca atare, presedintele nu poate sa se pretinda capitan

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei din emisiunea 100 de Minute, despre Constitutia Romaniei. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a comentat nemultumirile exprimate de presedintele Basescu re.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )