Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Badea: in sfarsit, Dan Voiculescu face ce trebuie sa faca

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in sfarsit, Dan Voiculescu face ce trebuie sa faca

In cadrul editiei de joi a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat pe marginea unor postari de pe blogul lui Dan Voiculescu, in care presedintele fondator al Partidului Conservator aduce lamuriri in. continuă pe Antena3

Ce vaccinuri va face copilul lui Mircea Badea. Cum era creditul pentru orice, acum e si vaccinul pentru orice

Mircea Badea, viitor tatic, a spus ca baietelul sau va fi vaccinat impotriva bolilor esentiale, si nu pentru orice afectiune, cum era creditul pentru orice. Nici nu l-as vaccina impotriva a orice, ca.

Mircea Badea: Cred ca numai doamna EBA ne poate lamuri cu consoanele

Mircea Badea a comentat , miercuri, la Sinteza Zilei presupusul gest al lui Victor Ponta, care ar fi folosit apelativul fa, adresandu-se Doinei Pana, Ministrul Apelor. Doina Pana a explicat la Antena 3.

Mircea Badea lanseaza o noua ipoteza in cazul retinerii lui Radu Mazare. A fost Traian Basescu in spatele sau?

Mircea Badea a prezentat marti, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, o ipoteza surprinzatoare. in cateva imagini cu Radu Mazare, in plan secund, apare o figura misterioasa, care seamana izbitor cu Traian Bas.

Mircea Badea: Cum adica Basescu e intangibil? Nici Papa nu e intangibil

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat pe marginea imunitatii de care se bucura presedintele Traian Basescu. Ni s-a explicat de la Parchet ca de Basescu nu se poate.

Ilie Nastase va candida din partea PC pentru postul de senator eliberat de Dan Voiculescu

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase va candida pentru locul de senator vacantat de Dan Voiculescu in colegiul dinSectorul 4, scrie Mediafax. Propunerea a fost validata in cadrul Biroului Executiv al PC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )