Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ilie Nastase va candida din partea PC pentru postul de senator eliberat de Dan Voiculescu

B1 B1,
Ilie Nastase va candida din partea PC pentru postul de senator eliberat de Dan Voiculescu

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase va candida pentru locul de senator vacantat de Dan Voiculescu in colegiul dinSectorul 4, scrie Mediafax. Propunerea a fost validata in cadrul Biroului Executiv al PC. continuă pe B1

Ilie Nastase candideaza, din partea PC, pentru locul lui Voiculescu din Senat

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost anuntat oficial de PC drept candidat la alegerile parlamentare partiale, pentru colegiul din Sectorul 4 ramas liber dupa demisia lui Dan Voiculescu din Senat, relateaza Mediafax.

Ilie Nastase va fi candidatul PC la alegerile parlamentare partiale, pentru Senat

Fostul tenismen Ilie Nastase va fi candidatul Partidului Conservator PC) pentru postul de senator in colegiul numarul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Alegerile parlamentare partiale, pentru Senat, vor avea loc pe 25 m.

Este oficial. Fostul tenismen Ilie Nastase candideaza pentru un post de senator

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost anuntat oficial, miercuri, de PC drept candidat la alegerile parlamentare partiale, din 25 mai. Biroul Executiv al PC a validat, la sedinta de miercuri, propunerea ca Ilie Nastase sa candideze pentru Senat.

Ilie Nastase, anuntat oficial de PC drept candidat la partiale

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost anuntat oficial de Partidul Conservator PC) drept candidat la alegerile parlamentare partiale, pentru colegiul din Sectorul 4, ramas liber dupa demisia lui Dan Voiculescu din Senat, potrivit surselor din presa.

Ilie Nastase, candidat PC la alegerile partiale

Fostul tenismen Ilie Nastase va fi candidatul Partidului Conservator la alegerile partiale. Partidul Conservator s-a reunit miercuri, la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta a Biroului Executiv, urmand ca sambat.

Cirstea l-a fiert pe Ilie Nastase: Nu ma mai uit niciodata la tenis de fete

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a declarat ca in viata lui nu se va mai uita la un meci de fete, dupa ce Sorana Cirstea i-a pus nervii la incercare in partida cu Bojana Jovanovski.

Senatorii din Comisia pentru administratie vor relua discutiile privind trecerea STS in subordinea MAI pe 2 iunie

Discutiile senatorilor din Comisia pentru administratie privind trecerea Serviciului de TelecomunicatiiSpeciale la MAI vor fi reluate pe 2 iunie. Comisia pentru administratie si cea pentru aparare din Senat.

John Kerry se declara ingrijorat de lipsa unor masuri pozitive din partea Rusiei

Lipsa unor masuri pozitive adoptate de Rusia in privinta situatiei din Ucraina, motiv de ingrijorare pentru secretarul de Stat americanJohnKerry. in cursul unei convorbiri telefonice cu omologul.

LOVITURA pentru Romania din partea Suediei: Guvernul roman nu a dorit sa coopereze la nivel european

Ministrul suedez Birgitta Ohlsson a declarat, intr-un interviu, ca in Romania nu exista vointa politica pentru rezolvarea situatiei romilor, subliniind, totodata, ca este nevoie de un sistem comun de .

Veste REA din partea meteorologilor: dupa INUNDATII vin din nou PLOILE. De miercuri vremea se RACESTE

Dupa ce mai multe judete s-au confruntat zilele acestea cu inundatii, sute de gospodarii fiind pline de apa, meteorologii au anuntat ca de miercuri vin din nou ploile, vremea suferind o racire accentuata. Mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )