Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea: Stiti ce se va intampla maine in Romania?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Stiti ce se va intampla maine in Romania?

Mircea Badea a comentat cel mai mediatizat subiect al ultimelor zile, zapada care s-a asternut peste mai multe judete ale tarii. Realizatorul Antena 3 a vorbit si despre isteria ce a cuprins Romania, dupa ce. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Daca in Romania se va intampla un cutremur, o sa murim multi!

Mircea Badea a facut o serie de comentarii, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, pe marginea subiectului accidentului aviatic din Apuseni si a neputintei autoritatilor romane de a.

Mircea Badea: Domnul Basescu s-a intors din Izdrael?

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre vizita lui Traian Basescu in Israel, dar si despre potentiale noi investitii ale presedintelui. Domnu Basescu s-a intors din Izdrael,.

Mircea Badea: Nu ai cum sa-l ascunzi pe Opris (STS) in cazul accidentul aviatic, orice ai face

Mircea Badea este de parere ca seful STS, Marcel Opris, nu poate fi ocolit in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Oricat de multa propaganda ar fi, un lucru ramane cert: 112 nu a functionat, iar 112 tine.

Mircea Badea: Vasilica 2014 o sa strige Jos, Basescu!

Mircea Badea crede ca fiul lui, atunci cand se va naste, va striga Jos, Basescu!, a spus jurnalistul, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Vasilica 2014 o sa strige Jos, Basescu!, a spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )