Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea: L-am mai vazut undeva!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea: L-am mai vazut undeva!

Mircea Badea a avut o surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, aratand in pasa emisiunii cu in gura presei cateva fotografii actorul cu. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania. Momentul zero a fost, desigur, Basescu. La un moment dat, Trai.

Mihai Gadea si Mircea Badea, moment amuzant la Editie speciala. Sunt imaginile anului

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat in Editia speciala de duminica seara dialogul socant de la finalul unui interviu acordat de Laura Codruta Kovesi la un post de.

Lovitura pentru clericul Fethullah Gulen! Unul dintre fratii sai, arestati de oamenii lui Erdogan

Presedintele Recep Tayyip Erdogan nu se lasa. Unul dintre fratii clericului Fethullah Gulen, acuzat de orchestrarea loviturii de stat esuate din 15 iulie, a fost arestat in Turcia, arata B1.

O noua lovitura pentru Fetullah Gulen. Unul dintre fratii sai a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP si Agerpres. Conform.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Robert Girleanu, unul dintre cei mai cautati infractori romani, a fost gasit mort la Chisinau (VIDEO)

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost gasit mort la Chisinau. Robert Girleanu, autorul unui triplu asasinat in urma cu 16 ani, a murit intr-un spital din Capitala Moldovei, i.

Turcia: Unul dintre fratii clericului Fetullah Gulen a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP. Conform autoritatilor turce, Kutbettin Gulen este acuzat ca face parte dintr-o organizatie armata terorista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )