Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Cu totii am inteles ca nimeni nu e mai presus de lege, cu mici exceptii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cu totii am inteles ca nimeni nu e mai presus de lege, cu mici exceptii

Mircea Badea a comentat miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, o parte din declaratiile vicepresedintelui american, Joe Biden, la vizita sa in Romania. Este amuzant, pentru ca in Romania, oficial, dar. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Stiti ca eu am lasat-o somera pe doamna Udrea?

Mircea Badea le-a povestit telespectatorilor sai, cum a reusit sa o lase somera pe nimeni alta decat Elena Udrea. Stiti ca eu am lasat-o smera pe Elena Udrea? Conform propriilor declaratii, nu ale mele, a.

In sfarsit, s-au hotarat! Cum isi boteaza Carmen Bruma si Mircea Badea copilul

Carmen Bruma si Mircea Badea au hotarat, in sfarsit, ce nume va purta, cel putin provizoriu, pana la scoaterea certificatului de nastere, micutul Vasilica 2014. Baietelul lor se numeste, asadar, Vlad Badea Bruma.

Mircea Badea: M-am uitat la vicepresedintele american vorbind despre statul de drept de langa Traian Basescu, ceea ce este rizibil

Mircea Badea a precizat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, ca i se pare rizibil faptul ca vicepresedintele american a vorbit despre statul de drept, avandu-l alaturi pe Traian.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Omul nu numai ca, ilegitim, controleaza institutii ale statului, dar vrea sa stie si lumea

Mircea Badea a comentat, marti, o declaratie a lui Traian Basescu, care lauda DNA ca a oprit arestarile in perioada campaniei electorale. Nu exista asa ceva pe Pamant. O astfel de ostentatie in a.

Mircea Badea: Basescu se comporta ca un purtator de cuvant al DNA, pentru ca poate ca e

Presedintele Traian Basescu pare sa fie purtatorul de cuvant al DNA, a apreciat, marti, Mircea Badea, dupa ce seful statului a spus ca DNA a facut bine ca a oprit arestarile in campania.

Udrea a participat la maraton, Mircea Badea nu s-a putut abtine: Kenyenii cand au vazut-o au innebunit! Au zis: a venit furia verde, Shrek insasi!

Doamna Udrea a fost la un cros, a deschis subiectul Mircea Badea in cadrul editiei de astazi al emisiunii in Gura Presei. Dupa ce domnul Boc si-a zdrumicat fizicul impunator prin Cluj si azis ca a alergat.

Mircea Badea: Cred ca ma duc la alegeri, dar nu cred ca votez cu partide

Cred ca ma duc la alegeri, dar nu cred ca votez cu partide. Iau o pauza cu votatul partidelor, ca nu e pentru mine. O sa votez cu un fara de partid. Afirmatia a fost facuta luni, de Mircea Badea, in.

FOTO Serveste mai presus de tine insuti, sloganul unei campanii umanitare desfasurate de niste tineri baimareni

Cativa tineri baimareni au reusit sa demonstreze ca cineva se mai gandeste la aproapele sau. Si-au dedicat cateva zile ajutorarii persoanelor nevoiase, iar prin actiunile desfasurate cu ocazia sarbatorilor pascale si organizarii unei mese, acestia au demonstrat inca o data ca baimarenii pot sa daruiasca din suflet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )