Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va.

Mircea Badea are inca o pagina de Facebook

Mircea Badea a anuntat luni pe blogul sau ca si-a facut o noua pagina de Facebook. Din mai multe motive am mai facut o pagina. Cea veche ramane valabila dar deocamdata este blocata, a scris Badea. Noua.

Mircea Badea, despre votul prin corespondenta: Am auzit si de sex la distanta, dar prefer metoda traditionala

Mircea Badea a comentat luni seara, in timpul pasei cu Sinteza zilei, problema votului prin corespondenta, sustinut de PNL. Realizatorul emisiunii in gura presei l-a intrebat pe senatorul liberal Ben Oni.

Mircea Badea: Stau prost cu nervii, nu mai suport prostia si prostii care sunt manipulati ca prosti

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte fericit in continuare cu presedintele Iohannis. Sunt foarte fericit ca nu s-a intalnit Ponta cu presedintele Chinei, ca daca.

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de.

Antena 3 prezinta o noua serie de fotografii, de la o intalnire Traian Basescu - Elena Udrea - Dorin Cocos

Antena 3 a prezentat o noua serie de fotografii in care apar Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, sub titul Intalnirile secrete ale Mafiei.

Reactii la anuntul candidaturii lui Traian Basescu la primaria Capitalei

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Subiectul a fost dezbatut si de Razvan Dumitrescu in emisiunea.

Traian Basescu candideaza!. Anuntul a fost facut in aceasta seara

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Am primit o stire pe SMS care cred ca va intereseaza, de la cineva care.

Marian Vanghelie, avertisment pentru domnul general care ar fi urmarit-o pe iubita sa in vizita la Traian Basescu

Marian Vanghelie a confirmat marti ca iubita sa, Oana Niculescu Mizil, i-a facut o vizita lui Traian Basescu, asa cum informase Antena 3, care a difuzat fotografii luni seara. Vanghelie a refuzat sa dea detalii despre subiectul discutiilor, spunand ca sunt discutii intime, si a lansat un avertisment la adresa celor care ar fi urmarit-o pe Oana Niculescu Mizil, potrivit Romania TV.

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, l-a vizitat luni pe Traian Basescu. Vanghelie a confirmat intalnirea

Antena 3 a prezentat luni seara o mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. UPDATE: Marian Vanghelie a confirmat intalnirea pentru RTV si a spus ca e vorba despre discutii intime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )