Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de. continuă pe Antena3

Antena 3 prezinta o noua serie de fotografii, de la o intalnire Traian Basescu - Elena Udrea - Dorin Cocos

Antena 3 a prezentat o noua serie de fotografii in care apar Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, sub titul Intalnirile secrete ale Mafiei.

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de.

Sinteza Zilei: Elena Udrea duce din nou degetul la nas. De ce?

Elena Udrea a repetat celebrul gest de a-si atinge deliberat nasul cu degetul. intrebata daca doreste sa-i transmita un mesaj Alinei Bica, fostul ministru al Turismului si-a dus degetul la nas si a declarat ca.

Sinteza zilei: Imagini de la intalnirea secreta Oana Niculescu Mizil - Traian Basescu

Oana Niculescu Mizil a fost fotografiata in timp ce ii facea o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. Imaginile au fost prezentate de Mihai Gadea, luni seara, la.

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va.

Sinteza Zilei: Astra Asigurari, devalizata inca de la privatizare

Astra Asigurari a fost distrusa de catre Dan Adamescu inca de cand s-a privatizat, prin ilegalitatile pe care le-a comis. O arata negru pe alb o nota primita de Traian Basescu, chiar la inceputul primului sau.

Reactii la anuntul candidaturii lui Traian Basescu la primaria Capitalei

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Subiectul a fost dezbatut si de Razvan Dumitrescu in emisiunea.

Traian Basescu candideaza!. Anuntul a fost facut in aceasta seara

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Am primit o stire pe SMS care cred ca va intereseaza, de la cineva care.

Elena Udrea afla astazi daca scapa de controlul judiciar

Elena Udrea mai face o incercare pentru a scapa de controlul judiciar. Astazi va merge la Instanta Suprema pentru a-i convinge pe magistrati sa ii ridice controlul. Cu toate ca este libera de cinci luni Elena.

Monica Tatoiu, hotarata sa primeasca banii pe care ii datoreaza Elena Udrea

Dupa ce a castigat un proces intentat de Elena Udrea pentru defaimare, Monica Tatoiu este hotarata sa obtina 100. 000 de lei, cheltuieli de judecata, pe care ii datoreaza fostul ministru al transportului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )