Libnet.ro
UNICEF

21:00

Reactii la anuntul candidaturii lui Traian Basescu la primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Reactii la anuntul candidaturii lui Traian Basescu la primaria Capitalei

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Subiectul a fost dezbatut si de Razvan Dumitrescu in emisiunea. continuă pe Antena3

Reactii la anuntul candidaturii lui Traian Basescu la primaria Capitalei

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Subiectul a fost dezbatut si de Razvan Dumitrescu in emisiunea.

Traian Basescu candideaza!. Anuntul a fost facut in aceasta seara

Deputatul liberal Cezar Preda a anuntat in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 ca Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei. Am primit o stire pe SMS care cred ca va intereseaza, de la cineva care.

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va.

Adevarul Live, ora 12.00. Daniel Fenechiu, despre candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele Partidului National Democrat PND), Daniel Fenechiu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre sansele de a castiga Primaria Capitalei, despre o posibila confruntare cu Traian Basescu, dar si despre obiectivul partidului pe care il conduce la alegerile de anul viitor.

Primaria Capitalei plateste circa 4 milioane lei pentru pentru cateva basoreliefuri copiate de la Columna lui Traian. Operele vor fi expuse in Pasajul Latin, unde miroase insuportabil

Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor, va plati in acest an circa 1,6 milioane de lei pentru turnarea in bronz a basoreliefurilor din Pasajul pietonal Latin care lega terminalul de tramvai de la Sf. Gheorghe cu str. Lipscani, un pasaj intunecos si care miroase a urina. Basoreliefurile ilustreaza scene de pe columna lui Traian, harta Imperiului Roman in timpul imparatului Traian, harta Daciei in timpul imparatului Traian, harta Bucurestiului in timpul domnitorului Constantin Brancoveanu, iar machete ale acestora, turnate in ipsos, au fost amplasate in pasaj inca din 2012. Acum, mulajele au fost luate, iar in locul lor vor fi aduse pana la sfarsitul anului basoreliefurile turnate in bronz. Pentru realizarea machetelor, municipalitatea a mai platit 1,86 milioane lei, iar pentru realizarea in bronz a efigiilor reprezentand portretele Imparatul Traian si a Regele Decebal inca 700. 000 lei.

Primaria Capitalei cere evacuarea corturilor de pe bulevardul central. Chirtoaca: Protestul este organizat de Moscova

Primarul general al mun. Chisinau a comentat decizia primarului mun. Balti de a participa la blocarea bulevardului central al Capitalei. Dorin Chirtoaca a acuzat organizatorii protestului din scuarul Parlamentului ca ar fi incalcat legislatia. Primaria Capitalei a remis si un comunicat de presa in care confirma ca i-au atacat in judecata pe cei care au blocat strada.

Seful Exdrupo a fost retinut in cadrul unui dosar penal. Primaria Capitalei precizeaza cauza arestarii

Conducatorul intreprinderii municipale Exdrupo a fost retinut in baza unui dosar penal, pornit de Procuratura sectorului Ciocana in luna februarie 2015, precizeaza Primaria Capitalei arestarea lui Efim Cheptanari.

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de.

Antena 3 prezinta o noua serie de fotografii, de la o intalnire Traian Basescu - Elena Udrea - Dorin Cocos

Antena 3 a prezentat o noua serie de fotografii in care apar Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, sub titul Intalnirile secrete ale Mafiei.

Marian Vanghelie, avertisment pentru domnul general care ar fi urmarit-o pe iubita sa in vizita la Traian Basescu

Marian Vanghelie a confirmat marti ca iubita sa, Oana Niculescu Mizil, i-a facut o vizita lui Traian Basescu, asa cum informase Antena 3, care a difuzat fotografii luni seara. Vanghelie a refuzat sa dea detalii despre subiectul discutiilor, spunand ca sunt discutii intime, si a lansat un avertisment la adresa celor care ar fi urmarit-o pe Oana Niculescu Mizil, potrivit Romania TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )