Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, l-a vizitat luni pe Traian Basescu. Vanghelie a confirmat intalnirea

Hotnews Hotnews,
 Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, l-a vizitat luni pe Traian Basescu. Vanghelie a confirmat intalnirea

Antena 3 a prezentat luni seara o mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. UPDATE: Marian Vanghelie a confirmat intalnirea pentru RTV si a spus ca e vorba despre discutii intime. continuă pe Hotnews

Sinteza zilei: Imagini de la intalnirea secreta Oana Niculescu Mizil - Traian Basescu

Oana Niculescu Mizil a fost fotografiata in timp ce ii facea o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. Imaginile au fost prezentate de Mihai Gadea, luni seara, la.

Marian Vanghelie, avertisment pentru domnul general care ar fi urmarit-o pe iubita sa in vizita la Traian Basescu

Marian Vanghelie a confirmat marti ca iubita sa, Oana Niculescu Mizil, i-a facut o vizita lui Traian Basescu, asa cum informase Antena 3, care a difuzat fotografii luni seara. Vanghelie a refuzat sa dea detalii despre subiectul discutiilor, spunand ca sunt discutii intime, si a lansat un avertisment la adresa celor care ar fi urmarit-o pe Oana Niculescu Mizil, potrivit Romania TV.

Sinteza zilei: Marian Vanghelie, dezvaluiri din arhivele fostului Doi si un sfert

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, un fragment video audio in care Marian Vanghelie vorbea despre arhivele Doi si un sfert, unde e vorba de fetita EBA, care se incinge din cand in cand, dar si d.

Marian Vanghelie il compatimeste pe Sorin Oprescu: Nu este normal ce se intampla

Marian Vanghelie cere ca Sorin Oprescu sa fie lasat in arest la domiciliu. Trecut si el prin aceasta experienta, primarul suspendat al Sectorului 5 sustine ca nu exista conditii in Arestul Central pentru ca u.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )