Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mircea Cartarescu, despre Bob Dylan, la Gaudeamus: Merita orice premiu, dar Nobelul din acest an e oarecum scandalos

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu, despre Bob Dylan, la Gaudeamus: Merita orice premiu, dar Nobelul din acest an e oarecum scandalos

Mircea Cartarescu a declarat sambata, la Targul International de Carte Gaudeamus, in cadrul unui eveniment dedicat lui Bob Dylan de editura Humanitas, ca artistul american merita orice premiu, intrucat este un om de geniu, dar premiul Nobel pentru Literatura din acest an este oarecum scandalos si ar putea prejudicia scriitorii in adevaratul inteles al cuvantului. continuă pe Adevărul

Legendarul Bob Dylan va participa, totusi, la ceremonia de decernare a premiilor Nobel din Stockholm. Ramane de vazut daca artistul nu se va razgandi, din nou, pana in decembrie

Legendarul muzician Bob Dylan, castigatorul din acest an al premiului Nobel pentru Literatura, care a decis sa nu participe la ceremonia de decernare a premiilor Nobel 2016, s-a razgandit.

Bob Dylan nu va participa la ceremonia de decernare a premiului Nobel

Bob Dylan nu se va deplasa in Suedia pentru a primi Premiul Nobel pentru Literatura in persoana, a anuntat Academia Suedeza, cea care acorda premiile Nobel, potrivit BBC.

Bob Dylan nu va merge la Stockholm pentru a-si revendica premiul Nobel pentru Literatura. El a transmis academiei ca are alte angajamente

Laureatul premiului Nobel pentru Literatura in 2016, cantaretul si poetul american Bob Dylan, nu se va prezenta la ceremonia de inmanare a premiilor, care va avea loc in luna decembrie. Potrivit academiei suedeze, el si-a motivat decizia precizand ca are alte angajamente.

Bob Dylan nu va merge la Stockholm pentru a primi premiul Nobel, dar se declara onorat de alegerea Academiei suedeze

Bob Dylan nu va merge in decembrie la Stockholm pentru a primi premiul Nobel pentru Literatura, a anuntat miercuri Academia suedeza, care a primit o scrisoare de la acesta in care explica faptul ca are alte obligatii, scrie AFP.

Bob Dylan a transmis ca nu va participa la ceremonia de acordare a premiului Nobel

Bon Dylan a transmis memrbilor Academiei Suedeze ca nu va participa la ceremonia de acordare a premiului Nobel de pe 10 decembrie, anunta BBC. Potrivit declaratiilor Academiei Suedeze, artistul ar fi declarat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )