Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mircea Cartarescu, despre Simona Halep: Romanii au o extraordinara frustrare in fata istoriei! Opinie emotionanta a scriitorului despre numarul 1 mondial

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu, despre Simona Halep: Romanii au o extraordinara frustrare in fata istoriei! Opinie emotionanta a scriitorului despre numarul 1 mondial

Simona Halep a rascolit toata opinia publica din Romania, dupa ce a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care a numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Cartarescu, despre festele pe care i le joaca celebritatea: il avem la bord pe domnul Mirceeeaaa... Badea!

Mircea Cartarescu a povestit cateva intamplari in care a fost confundat cu alti oameni celebri precum Gabriel Liiceanu, Cristian Mungiu sau Mircea Badea. Ma aflam la Therme, ma.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Ce a anuntat WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii septembrie, alaturi de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, si de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Simona.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Simona Halep: Profesionalismul si dedicarea au facut posibila aceasta extraordinara performanta

Simona Halep ocupa, incepand de luni,primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). in clasamentul WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor,.

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre operatia de micsorare a sanilor. Care a fost cea mai mare teama a ei dupa ce a luat aceasta decizie

Simona Halep a acceptat sa vorbeasca in premiera si despre un subiect delicat din viata ei, cel in care a decis sa isi micsoreze sanii.

Simona Halep - Number One. Sau despre munca, sacrificii si lupta

Inainte de toate, sincere felicitari draga Simona! Meriti pe deplin sa fii Number One, cum spun americanii. Dar acest articol nu este o scrisoare deschisa, ci reprezinta un melanj de sentimente, nazuinte si cugetari referitoare la cum a ajuns Simona Halep Numarul 1 in lume.

VIDEO Simona Halep povesteste cum a reusit sa ajunga numarul 1 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Beijing dupa 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko, iar de luni este noul lider mondial. in interviul acordat WTA Insider, sportiva din Romania a vorbit despre esecurile care au facut-o mai puternica, despre psihicul ei, dar si despre capitolele la care a trebuit sa-si imbunatateasca jocul.

Simona Halep-Jelena Ostapenko LIVE TEXT. La acest scor, Halep e NUMARUL 1 MONDIAL

Simona Halep-Jelena Ostapenko LIVE TEXT Halep a castigat primul set cu 6-2. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca a evoluat mai bine in meciul de vineri cu rusoaica Daria.

Simona Halep are o intrevedere la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose

Simona Halep are o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale. Simona Halep este insotita de fostii mari tenismeni romani, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Halep a.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Beijing

ACTUALIZARE 14:15 Halep: As fi vrut sa castig, dar nu s-a putut, acum vreau sa ma bucur ca de maine sunt numarul unu Simona Halep a declarat, astazi, dupa ce a pierdut finala turneului de la Beijing, ca si-a dorit foarte mult sa castige meciul cu franceza Caroline Garcia, insa a subliniat ca acum vrea sa se bucure ca de maine va fi noul lider al clasamentului mondial. ------------ Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a pierdut, astazi, finala turneului de la Beijing China Open), fiind invinsa, cu scorul de 6-4, 7-6 3), de jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 15 WTA. in ciuda acestui esec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupanta a locului intai mondial.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Digisport 2. Halep in fata ciresei de pe tort

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Digisport 2. Nu am avut niciodata un complex fata de Sharapova, pur si simplu nu-mi place stilul ei de joc. Cu Lucici-Baroni mi-e greu sa joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )