Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Cartarescu, din nou printre favoritii la Nobel

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu, din nou printre favoritii la Nobel

Pentru al doilea an consecutiv, agentia britanica Ladbrokes il situeaza pe scriitorul roman Mircea Cartarescu printre favoritii Premiului Nobel pentru Literatura. Academia Suedeza nu a stabilit ziua in care se va da publicitatii numele castigatorului, dar se crede ca anuntul va fi facut, conform obiceiului, in luna octombrie. continuă pe Adevărul

Sacrificii salariale, aprecierea yenului si costurile mari de transport: Trei factori care fac din nou Statele Unite interesante pentru producatori

Patru ani dupa varful crizei financiare, care s-a tradus printr-o reducere drastica a salariilor, Statele Unite revin in atentia industriasilor, care incep tot mai des sa vorbeasca de relocalizare atunci cand vine vorba de productia din Asia sau Canada, scrie AFP.

Mircea Cartarescu, sanse mari la Premiul Nobel

Inca un succes pentru Mircea Cartarescu. Scriitorul roman este nominalizat pentru al doilea an consecutiv la Premiul Nobel pentru Literatura. Ba mai mult, pariurile il plaseaza chiar printre favoriti pe autorul.

Mircea Cartarescu, printre favoriti la castigarea Premiului Nobel.

Scriitorul roman e, pentru al doilea an consecutiv, unul dintre cei nominaliza64258;i la caotigarea prestigiosului premiu. Pentru al doilea an consecutiv, agen64258;ia de pariuri britanica Ladbrokes - companie fondata in 1886 oi lider mondial pe pia64258;a de profil - il situeaza pe scriitorul roman Mircea Cartarescu printre favori64258;ii Premiului Nobel pentru Literatura, scrie evz. ro, preluat de portalul realitatea. net. Autorul volumelor De ce iubim femeile, .

Leonard Cohen concerteaza din nou sambata la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus in turneul trubadurului

Leonard Cohen concerteaza sambata din nou in fata publicului roman, timp de peste trei ore, sambata, la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus de trubadurul canadian in turneul sau Old Ideas. Spectaolul va avea loc in Piata Constitutiei, de la ora 20.

Petrom ieftineste din nou carburantii, incepand cu 21 septembrie

La numai doua zile de la ultima scadere de preturi, Petrom ieftineste din nou carburantii, la noapte. incepand cu data de 21 septembrie, pretul la benzina scade cu 9 bani pe litru si cu 6 bani pe litru la.

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata din nou, pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi.

Un deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea a salvat din nou lichiditatea bursei.

Bursa de la Bucuresti a continuat sa urmeze linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,95%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea FP), de 94,6 milioane lei, potrivit Mediafax. Piata a fost pe rosu inca din primele minute si, la fel ca in precedentele sedinte, atentia investitorilor a fost axata doar pe cateva actiuni. Punctul minim al indicelui general .

Parlamentarii vor sa modifice Legea Urbanismului. Regulile de constructie ar putea fi din nou inlocuite de haosul anilor 90

Comisia de Administratie Publica si Amenajarea Teritoriului din Camera Deputatilor a inceput modificarea Legii Urbanismului. Principalele modificari facute pina in prezent se refera la reintroducerea posibilitatii de elaborare a planurilor urbanistice zonale de catre investitorii privati, de data aceasta doar in baza unui aviz de oportunitate semnat de arhitectul sef si primar. Arhitectii si ONG-istii sustin ca aceste masuri vor produce haos si vor intoarce Romania la situatia din anii 90.

Ofiteri din cadrul IPJ Timis, cercetati pentru management defectuos

Ministerul Administratiei si Internelor MAI) a dispus cercetarea a 35 de ofiteri din cadrul IPJ Timis pentru management defectuos.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )