Libnet.ro
UNICEF

19:30

Petrom ieftineste din nou carburantii, incepand cu 21 septembrie

B1 B1,
Petrom ieftineste din nou carburantii, incepand cu 21 septembrie

La numai doua zile de la ultima scadere de preturi, Petrom ieftineste din nou carburantii, la noapte. incepand cu data de 21 septembrie, pretul la benzina scade cu 9 bani pe litru si cu 6 bani pe litru la. continuă pe B1

Triathlon Challenge, din nou la Mamaia.

Sambata, 22 septembrie, clubul sportiv Smart Atletic, in parteneriat cu clubul sportiv Power Marine, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Primaria Municipiului Constanta, organizeaza in statiunea Mamaia a patra editie a celui mai mare concurs de triathlon din Europa de Est, Triathlon Challenge Mamaia 2012. La startul intrecerii se vor afla peste 700 de participanti, dintre care jumatate s-au inscris in proba individuala, stabilind un nou record. Printre cei care vor participa .

UE va plafona productia de biocarburanti obtinuti din recoltele alimentare incepand cu 2020

Uniunea Europeana va plafona productia de biocarburanti obtinuti din recoltele alimentare incepand cu anul 2020, cu scopul de a limita impactul asupra cresterii preturilor alimentelor, informeaza EUobserver.

Piedone adreseaza din nou un apel Municipalitatii

Primarul Cristian Popescu - Piedone a solicitat din nou sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in ceea ce priveste sanctionarea regiilor care executa lucrari edilitare, fara a aduce ulterior carosabilul la starea initiala, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Lindsay Lohan, din nou arestata! Cantareata a fost acuzata pentru ca a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat intr-o parcare

Cantareata Lindsay Lohan are din nou probleme cu legea. De aceasta data, LiLo ar fi accidentat un barbat in timp ce isi parca Porche-ul la un hotel din centrul Manhattanului, conform TMZ. Barbatul de.

Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Presedintele Consiliului Judetean teleorman, Liviu Dragnea, s-a prezentat din nou astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri in dosarul Referendumului, anunta sursele de presa.

Helmuth Duckadam, din nou in fata medicilor inaintea operatiei la brat

Helmuth Duckadam a ajuns din nou in fata medicilor. Fostul fotbalist international a mers marti la Spitalul Floreasca pentru o expertiza medicala. Fostul mare portar a fost supus, saptamana trecuta,.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional. Ministerul Educatiei ameninta ca, in cazul in care parlamentarii nu reusesc sa treaca la timp acest proiect legislativ, Guvernul va legifera prin ordonanta de urgenta, informeaza rtv. net. Citeste si:Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala sa fie lina Basescu, in PRIMA ZI DE SCOALA: Invatamantul profesional de calitate este CHEIA SUCCESULUI Senatorii au discutat, .

Dinu Patriciu si Traian Basescu se judeca din nou la Tribunalul Bucuresti.

Dinu Patriciu il ataca din nou in instanta pe Traian Basescu. Dupa ce Patriciu a pierdut procesul intentat de presedintele Romaniei pe care l-a acuzat ca ar fi lovit un copil in timpul campaniei electorale, omul de afaceri a atacat decizia magistratilor, potrivit realitatea. net Azi, la Tribunalul Bucuresti se judeca recursul depus de acesta. In noiembrie 2009, Patriciu l-a acuzat pe seful statului ca ar fi lovit un copil in timpul unui miting electoral din campania prezidentiala din 2004. La .

Petrom ieftineste benzina incepand cu 19 septembrie

Incepand cu data de 19 septembrie, Petrom ieftineste benzina cu 7 bani pe litru. in ultimele saptamani, pretul carburantilor vanduti la pompele din Romania a crescut ca urmare a cresterii cotatiilor.

Un deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea a salvat din nou lichiditatea bursei.

Bursa de la Bucuresti a continuat sa urmeze linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,95%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea FP), de 94,6 milioane lei, potrivit Mediafax. Piata a fost pe rosu inca din primele minute si, la fel ca in precedentele sedinte, atentia investitorilor a fost axata doar pe cateva actiuni. Punctul minim al indicelui general .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )