Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Cartarescu vine la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu vine la Adevarul Live

Invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, astazi, de la ora 14. 00, va fi scriitorul Mircea Cartarescu, caruia ii va fi lansata la Targul de Carte Bookfest o editie de lux a trilogiei Orbitor. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga, presedintele PDL, vine la Adevarul Live de la ora 11.00 pentru a detalia fuziunea cu PNL

Dupa prima intalnire PDL-PNL pentru formarea unui mare partid de dreapta, Vasile Blaga vine la Adevarul Live si vorbeste, incepand cu ora 11. 00, despre uniunea anti-PSD. Seful PDL raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 16.00: Mihai Razvan Ungureanu, despre culisele unificarii dreptei

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei, vine de la ora 16. 00 in studioul Adevarul Live pentru a explica viziunea sa in legatura cu unificarea fortelor de dreapta intr-o alianta care sa sustina un singur candidat la presedintia Romaniei. Fata in fata cu Mihai Razvan Ungureanu vor sta Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live. Eu l-am sunat pe Crin Antonescu. Pot renunta la prezidentiale

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a vorbit, la Adevarul Live, despre proiectul de unificare a dreptei, despre dialogul cu Crin Antonescu, dar si despre relatia cu Traian Basescu. Pentru MRU, lucrurile stau astfel: unirea face puterea. De aceea, este dispus sa renunte la statutul de prezidentiabil, daca asta va fi varianta optima pentru Romania.

Criticul de teatru George Banu, la Adevarul Live

Invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live astazi, de la ora 12. 00, va fi renumitul critic de teatru George Banu, venit in Romania sa-si lanseze doua carti la Targul de Carte Bookfest.

Sa radem de perlele celor care ne conduc, la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Radu Paraschivescu, care va lansa la Targul de Carte Bookfest volumul Muste pe parbrizul vietii, o antologie de perle ale personajelor publice din Romania.

Teatrologul George Banu, la Adevarul Live: Toti oamenii de teatru sunt neimpliniti

Invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live astazi, de la ora 12. 00, va fi renumitul critic de teatru George Banu, venit in Romania sa-si lanseze doua carti la Targul de Carte Bookfest si, respectiv, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu.

Viitorul televiziunii sta in HD si 4K? Raspunsuri la Adevarul Live de la 15.00

Adevarul Live despre tehnologie il va aduce astazi in studio pe Mihai Ursoi, directorul general al SES Astra, compania care ofera servicii de transmisiuni prin satelit la nivel mondial. Explicam tehnologia HD si cum schimba ea modul cum privim la televizori.

EVALUARI NATIONALE 2014 Cum a fost testul la matematica pentru elevii de clasa a IV-a, la Adevarul Live, de la 13.00

Cei peste 193. 000 de elevi romani care sunt acum in clasa a IV-a au trecut joi prin evaluarea nationala la matematica. Despre subiectele primite de elevi la testarea de la matematica vom discuta la Adevarul Live, de la ora 13.

Metode antiimbatranire la indemana. Aflati cum puteti sfida trecerea timpului la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, ne ofera, la Adevarul Live, trucuri eficiente care ne ajuta sa tinem timpul in loc.

Despre Evaluarile Nationale de la clasa a IV-a, la Adevarul Live: La romana se evalueaza competentele de citit si scris

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00, vom discuta cu invatatoarea Mihaela Bonca de la Scoala Gimnaziala Ion Heliade Radulescu, despre Evaluarile Nationale de la clasa a IV-a, ce subiecte au primit elevii si cum s-au descurcat la prima evaluare de acest gen organizata la nivel national.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )