Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Geoana, la Adevarul Live: Eu sunt alternativa la Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana, la Adevarul Live: Eu sunt alternativa la Victor Ponta

Senatorul Mircea Geoana, fost ministru de Externe si fost ambasador al Romaniei la Washington, se afla la Adevarul Live pentru a detalia concluziile vizitei Victoriei Nuland in Romania si ce mesaje i-a transmis oficialul american. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Iohannis, un presedinte care nu neaparat il mangaie pe cap pe prim-ministru, dar nici nu da ordine, asa cum era in timpul lui Boc

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni a postului Antena 3, despre relatia cu noul presedinte al Romaniei, alegerile din 16 noiembrie, justitie si Traian Basescu.

Mircea Geoana anunta formarea noului PSD: Eu sunt alternativa la Victor Ponta (VIDEO)

Mircea Geoana a anuntat ca va lansa in doua saptamani un grup de initiativa pentru formarea unui nou PSD. Fostul presedinte social-democrat sustine ca el este alternativa la Victor Ponta si doreste.

Adevarul Live, ora 11.00. Mircea Geoana despre intalnirea cu Victoria Nuland si viitorul sau in politica

Senatorul Mircea Geoana, fost ministru de Externe si fost ambasador al Romaniei la Washington, vine la Adevarul Live pentru a detalia concluziile vizitei Victoriei Nuland in Romania si ce mesaje i-a transmis oficialul american.

Mircea Geoana, despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: E o sansa pe care trebuie s-o jucam bine

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste in aceasta seara in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie. in acest context, senatorul Mircea Geoana sustine ca pentru Romania este momentul potrivit sa respire economic mai mult.

Adevarul Live, ora 14.00. Raluca Turcan, despre efectele ordonantei plagiatului asupra sistemului de educatie

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ordonanta de urgenta data de premierului Victor Ponta in ultima zi a anului 2014, prin care a modificat Legea Educatiei in scop personal, pentru a scapa de rusinea plagiatului. Emisiune ava fi moderata de jurnalistii Sebastian Zachmann si Madalina Mihalache.

Cine se incumeta sa il impinga pe Victor Ponta pe scari?

Victor Ponta se agata cu toata puterea de ramasitele pe care le mai are dupa esecul din noiembrie. Desi nimeni nu isi manifesta public dorinta de a-l impinge pe scari, Victor Ponta s-a agatat deja de pragul usii si arunca preventiv priviri care ne aduc aminte de personajul din Puss in boots. Doar, doar din mila sau alte sentimente crestine va fi crutat, iertat si reprimit in prima linie.

Monica Macovei cere excluderea din avocatura a lui Victor Ponta. Cererea a fost deja trimisa decanului Baroului de Avocati Bucuresti

Europarlamentarul Monica Macovei a trimis o cerere Baroului de Avocati Bucuresti prin care solicita excluderea din avocatura a premierului Victor Ponta. Macovei sustine ca Ponta a intrat in avocatura fara examen in baza diplomei de doctor in Drept, titulatura la care Victor Ponta doreste sa renunte.

Monica Macovei cere excluderea din avocatura a lui Victor Ponta. Cererea a fost deja trimisa Baroului de Avocati Bucuresti. Ce spune decanul

Europarlamentarul Monica Macovei a trimis o cerere Baroului de Avocati Bucuresti prin care solicita excluderea din avocatura a premierului Victor Ponta. Macovei sustine ca Ponta a intrat in avocatura fara examen in baza diplomei de doctor in Drept, titulatura la care Victor Ponta doreste sa renunte.

Adevarul Live, ora 11.00: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor.

Victor Ponta joaca la temporizare ca sa-si pastreze sefia partidului

Liderul PSD a amanat convocarea Congresului pana dupa motiunea de cenzura a PNL, cu scopul de a ramane si in fruntea Guvernului, si in fruntea partidului. in luna martie, social-democratii se vor reuni doar in Consiliul National, for lipsit de abilitatea de a organiza alegeri pentru sefia PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )