Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Lucescu va fi DEMIS dupa retrogradarea din Liga Natiunilor! Ce salariu IMENS incaseaza in Turcia si cum a fost UMILIT de jurnalisti la conferinta de presa (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Lucescu va fi DEMIS dupa retrogradarea din Liga Natiunilor! Ce salariu IMENS incaseaza in Turcia si cum a fost UMILIT de jurnalisti la conferinta de presa (VIDEO)

Turcia a reusit o contraperformanta imensa in Liga Natiunilor, iar soarta antrenorului Mircea Lucescu pare pecetluita. Nationala Semilunei a retrogradat sambata din Divizia B a Ligii Natiunilor in al. continuă pe B1

Rezultate din Liga Natiunilor. Olanda invinge campioana mondiala Franta

In cel mai tare meci al serii de vineri in Liga Natiunilor, Olanda a trecut de Franta, pe teren propriu, cu 2-0.

Clasamentul in grupa Romaniei din Liga Natiunilor

Vedeti mai jos cum arata clasamentul in Grupa a 4-a din al treilea esalon valoric al Ligii Natiunilor, unde Romania tocmai a obtinut a doua victorie si prima pe teren propriu.

Cinci goluri in meciul dintre Croatia si Spania, totul s-a decis la ultima faza. Rezultate din Liga Natiunilor

Reprezentativa Croatiei a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, selectionata Spaniei, intr-un meci din Liga Natiunilor, in care gazdele au marcat ultimul gol in minutul 90+3.

Mircea Lucescu sub presiune dupa retrogradarea Turciei in Liga C a Ligii Natiunilor

Turcia a fost invinsa, sambata, pe teren propriu de Suedia, cu 1-0, si a retrogradat matematic in al treilea esalon valoric in Liga Natiunilor, competitie aflata la prima editie.

VIDEO Razboi intre Mircea Lucescu si presa din Turcia. Ce a patit antrenorul roman la finalul meciului cu Suedia

Mircea Lucescu are probleme serioase in Turcia, dupa ce echipa antrenorului roman a pierdut o noua partida si a retrogradat in Grupa C valorica din Liga Natiunilor.

CALCULE Care e miza locului doi in Liga Natiunilor pentru Romania si de ce tricolorii nu trebuie sa piarda in Muntenegru

Romania a invins Lituania cu 3-0 in penultimul meci din Liga Natiunilor si a urcat pe locul doi in grupa a 4-a, din al treilea esalon valoric.

Romania, victorie convingatoare cu Lituania in Liga Natiunilor

In pofida absentei spectatorilor, nationala Romaniei a obtinut prima victorie pe teren propriu in actuala campanie din Liga Natiunilor, un 3-0 cu Lituania care ne urca pe pozitia secunda a clasamentului.

Liga Natiunilor: Croatia, victorie cu Spania (3-2), golul izbavitor a venit n prelungirile disputei

Selectionata Croatiei, vicecampioana mondiala, a invins formatia Spaniei cu scorul de 3-2, joi, la Zagreb, intr-un meci din Liga Natiunilor la fotbal, gratie unui gol marcat in minutele de prelungire.

Liga Natiunilor: Turcia, nvinsa de Suedia, scor 1-0/ Mircea Lucescu a sustinut o conferinta de presa de doar doua minute (Rezultatele zilei)

Nationala Turciei, antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selectionata Suediei, intr-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Natiunilor si a retrogradat in al treilea esalon al competitiei.

Mircea Lucescu, umilit de jurnalistii turci

Mircea Lucescu s-a gasit intr-una din cele mai stanjenitoare momente din viata lui. Ziaristii turci l-au boicotat, dupa infrangerea cu Suedia, scor 1-0 pentru nordici. Conferinta de presa a durat doar ceva mai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )