Libnet.ro
UNICEF

22:31

Mircea Lucescu a plecat neinvins de la Torino

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu a plecat neinvins de la Torino

Sahtior Donetk a trecut testul de la Torino cu Juventus si a plecat cu un punct din capitala Piemontului. Echipa lui Mircea Lucescu a deschis scorul, iar Juventus a restabilit egalitatea cu un super gol reusit de Bonucci. continuă pe Online Sport

Juventus Torino - Sahtior Donetk, scor 1-1, in grupa E a Ligii Campionilor.

Formatia ucraineana Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu si cu fundasul Razvan Rat integralist, a incheiat la egalitate, scor 1-1 1-1), meciul sustinut, marti, in compania echipei italiene Juventus Torino, in etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. CITESTE SI: CFR Cluj - Manchester United, 1 - 2 Pentru Sahtior a marcat Teixeira 23, iar pentru Juventus a inscris Bonucci 26. In celalalt meci al grupei E, Chelsea Londra Anglia) a invins FC Nordsjaelland .

Mircea Lucescu revine in Italia pentru a da piept cu Juventus

Sahtior Donetk este lidera unei grupe in care detanatoarea trofeului Chelsea si Juventus sunt principale favorite la obtinerea calificarii in optimile de finala. Chiar si asa echipa lui Mircea Lucescu merge in Italia pentru meciul cu Juventus la adapostul celor trei puncte luate cu debutanta Nordsjalland.

Mircea Lucescu atinge perfectiunea

Sahtior Donetk a obtinut inca o victorie in Ucraina si are un parcurs exceptional dupa primele zece etape.

VIDEO Mircea Lucescu a ucis campionatul, are 10 victorii din 10 meciuri! Sahtior a ratat doua penaltyuri. Il Luce: Trebuia sa fie 6-2

Sahtior conduce autoritar in Ucraina dupa 10 etape, iar Mircea Lucescu a bifat numai succese, 13 la numar, in acest sezon.

Champions League: BATE Borisov, marea surpriza a serii (3-1 cu Bayern); Mircea Lucescu, remiza contra lui Juventus

BATE Borisov a oferita marea surpriza a serii de Champions League: 3-1, pe propriul teren, in fata celor de la Bayern Munchen Grupa F). Sahtior a remizat, scor 1-1, la Torino, cu Juventus, in timp ce Barcelona nu a avut probleme in deplasarea de la Lisabona 2-0 cu Benfica).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )