Libnet.ro
UNICEF

05:15

Miscarea Fratii Musulmani a fost declarata organizatie terorista de catre Guvernul egiptean

Antena3 Antena3,
Miscarea Fratii Musulmani a fost declarata organizatie terorista de catre Guvernul egiptean

Guvernul egiptean a catalogat, miercuri, miscarea Fratii Musulmani drept organizatie terorista, atribuindu-i atentatul comis in urma cu cateva zile la o sectie de politie, informeaza BBC, potrivit. continuă pe Antena3

Premierul egiptean a declarat Fratia Musulmana organizatie terorista

Fratia Musulmana a fost declarata organizatie terorista de catre premierul egiptean, la scurt timp dupa un atentat impotriva politiei care s-a soldat cu 14 morti, informeaza AFP, citata de.

Premierul Egiptului: Fratia Musulmana este o organizatie terorista

Premierul egiptean a calificat marti Fratia Musulmana a presedintelui destituit Mohamed Morsi organizatie terorista, la scurt timp dupa un atentat impotriva politiei care s-a soldat cu 14 morti, conform surselor medicale citate de AFP.

Premierul egiptean declara Fratia Musulmana drept organizatie terorista

Premierul egiptean a calificat astazi Fratia Musulmana a presedintelui destituit Mohamed Morsi drept organizatie terorista, la scurt timp dupa un atentat impotriva politiei care s-a soldat cu 14 morti, scrie AFP, citata de sursele de presa.

Egipt: Premierul Beblawi declara Fratia Musulmana organizatie terorista, dupa un atentat in care si-au pierdut viata 14 politisti

Premierul egiptean a calificat marti Fratia Musulmana a presedintelui destituit Mohamed Morsi drept organizatie terorista, la putin timp dupa un atentat impotriva politiei care s-a soldat cu 14 morti, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )