Libnet.ro
UNICEF

16:45

Miss Badante 2018 la Roma: Cea mai frumoasa romanca din domeniul asistentei batranilor (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Miss Badante 2018 la Roma: Cea mai frumoasa romanca din domeniul asistentei batranilor (FOTO, VIDEO)

Anisoara Avacaritei, in varsta de 41 de ani, a castigat finala Concursului Miss Badante Colf 2018 la Palacavicchi din Roma. Romanca lucreaza in domeniul asistentei batranilor in Italia si a. continuă pe B1

O romanca din Targu Neamt, plecata de 11 ani in Italia, aleasa Miss Badante 2018 la Roma

Cea mai frumoasa romanca din Italia care lucreaza in domeniul asistentei batranilor se numeste Anisoara Avacaritei, are 41 de ani si este originara din Targu Neamt. Ea a castigat finala Concursului Miss Badante Colf 2018, care s-a desfasurat duminica, 4 martie, la Roma, la Palacavicchi din Roma.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

VIDEO O romanca a castigat titlul de Miss Badante 2018 in Italia. Voiam sa rup putin monotonia

In concursul de frumusete organizat pentru romancele care lucreaza in domeniul asistentei sociale din Italia s-au inscris 25 de participante cu varste intre 38 si 70 de ani.

Oscar 2018: cine a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol secundar

La Oscar 2018 am aflat si care-i cea mai buna actrita in rol secundar de anul acesta. Aceasta il va acompania pe cel mai bun actor in rol secundar in istoria celei de-a 90-a gale a premiilor Oscar. Asa cum ai vazut in articolul cu toate premiile de la Oscar 2018, intrecerea la categoria Cea [].

Cea mai buna actrita a avut cel mai puternic si emotionant discurs la gala Oscar 2018: semnificatia ultimelor doua cuvinte rostite, devenite virale VIDEO

Frances McDormand 60 de ani) a castigat trofeul Oscar 2018 la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea din Three Billboards outside Ebbing, Missouri, regizat de Martin McDonagh. Actrita a avut unul dintre cele mai puternice discursuri, iar ultimele doua cuvinte rostite s-au raspandit cu repeziciune in mediul online.

Oscar 2018: castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita

Premiile Oscar au fost anuntate dupa o lista clar definita. Asa am ajuns sa aflam despreCel mai bun actor intr-un rol principal sauCea mai buna actrita intr-un rol principal siCel mai bun film abia spre final. insa aceasta este actrita de la Oscar 2018. Cea mai buna. Ultimele trei categorii comunicate la Oscar 2018 au [].

Oscar 2018. Cine va prezenta trofeul pentru Cea mai buna actrita in locul lui Casey Affleck, dupa ce actorul s-a retras in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Doua actrite celebre vor prezenta impreuna premiul la categoria Cea mai buna actrita in rol principal la Gala Oscar din aceasta seara. Trofeul trebuia sa fie inmanat de actorul Casey Affleck, care a fost triumfat anul trecut la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea din filmul Manchester by the Sea.

Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plans de ciuda. Ce s-a intamplat cu statueta

Statueta aurie primita de actrita americana Frances McDormand pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a fost furata in timpul petrecerii la care laureata categoriei cea mai buna actrita in rol principal participa, chiar in cladirea unde a avut loc gala premiilor Oscar 2018.

VIDEO Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plans de ciuda. Cine este hotul

Statueta aurie primita de actrita americana Frances McDormand pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a fost furata in timpul petrecerii la care laureata categoriei cea mai buna actrita in rol principal participa, chiar in cladirea unde a avut loc gala premiilor Oscar 2018.

Red Bull isi stabileste sediul in cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

Red Bull Romania, marca de bauturi energizante, isi va stabili biroul in Unirii View, dupa inchirierea a 600 de metri patrati de spatii de birouri. Proiectul, care va fi finalizat in vara lui 2018, va fi cea mai inalta cladire din centrul Capitalei, cu 19 etaje si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17. 500 de metri patrati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )