Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mnistrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunt despre stadiul proiectului Next Generation Network

Antena3 Antena3,
Mnistrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunt despre stadiul proiectului Next Generation Network

Mnistrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a anuntat si stadiul proiectului Next Generation Network NGN), prin intermediul caruia vor fi acoperite cu servicii in banda larga 698 de. continuă pe Antena3

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunta un contract de finantare cu impact pentru cetateni: hub-uri de servicii

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI), Alexandru Petrescu, anunta o adevarata revolutie in relatia dintre Ministerul Afacerilor Interne si cetateni. Si asta gratie unui proiect a.

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunta adoptarea primei propuneri de politica publica elaborata in domeniul comertului electronic

MCSI va promova pana la sfarsitul anului 2019, strategia in domeniul comertului electronic prin Hotarare de Guvern, anunta ministrul Alexandru Petrescu. Am adoptat prima propunere de politica publica.

MINISTRUL COMUNICATIILOR: Vom lansa un numar unic la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica

Romania va avea un numar de telefon unic, 1911, la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica de catre persoanele fizice, juridice si institutiile publice si prin care va fi oferita asistenta si consiliere, in conditiile in care, in Romania, educatia digitala in domeniul securitatii informatiilor continua sa fie deficitara, a anuntat, astazi, ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, dupa sedinta de Guvern.

MAE, anunt despre romanii care au fost prinsi de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu insotitor, care sunt in siguranta. Recomand turistilor sa grabeasca plecarea!

Ministrul Afacerilor externe a vorbit despre atentatele din Sri Lanka. Teodor Melescanu sutine ca nu exista inca victime din randul romanilor. Din toate informatiile pe care le avem nu exita niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )