Libnet.ro
UNICEF

06:00

Moarte stupida pentru un barbat din Suceava. Politistii au deschis o ancheta

B1 B1,
Moarte stupida pentru un barbat din Suceava. Politistii au deschis o ancheta

Un barbat de 71 de ani din comuna suceveana Galanesti a murit strivit de un tractor. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza. Tractorul s-a rasturnat, iar barbatul a ramas prins sub utilaj,. continuă pe B1

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Razbunare pe Facebook: Un barbat din Timis a falsificat contul unei tinere si a pus poze compromitatoare cu ea. Acum este cercetat de Politie

Un barbat din judetul Timis este cercetat pentru infractiuni de modificare de date informatice si fals informatic, in urma descoperirii ca acesta a falsificat un cont de Facebook al unei fete pe care o placea.

Un barbat din judetul Hunedoara s-a dus sa taie lemne, cand a facut o descoperire incredibila. Doamne, este o minune! (FOTO)

Un barbat din satul Bucium, un sat din Muntii Orastie, judetul Hunedoara, a avut parte de o surpriza incredibila, dupa ce s-a dus sa taie lemne. Emil Polgar a zarit o cruce dupa ce a crapat un butuc gros.

Iohannis a promulgat statutul magistratilor: Modificarile aduse cadrului legal existent n materie judiciara reprezinta un regres pentru democratia din Romnia

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat noul statut al judecatorilor si procurorilor, sustinand insa ca modificarile aduse cadrului legal existent in materie judiciara reprezinta un regres pentru democratia din Romania. Seful statului a promulgat legea, fiind obligat dupa epuizarea tuturor mijloacelor constitutionale: reexaminarea si contestatarea la Curtea Constitutionala.

inchisoare cu executare pentru un barbat din Alba care a obligat o femeie sa se prostitueze

Un barbat din Alba judecat pentru trafic de persoane a fost condamnat de Tribunalul Alba la inchisoare in regim de detentie.

Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

O curte de punere sub acuzare din Bruxelles a refuzat sa respecte un mandat european de arest prin care Romania ar fi trebuit sa obtina extradarea unui cetatean aflat in detentie in Belgia, transmite Curtea de Apel din Bruxelles. Cetateanul roman a fost arestat pentru talharie. Judecatorii belgieni au fost de parere ca acesta ar fi inchis in conditii inumane daca ar fi extradat in tara de origine, informeaza 7sur7.

iTech Transilvania, singurul certificat Gold Label pentru Excelenta din S-E Europei

ITech Transilvania din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante cluster ale industriei IT din din Sud-Estul Europei, infiintat de Aries Transilvania, a anuntat astazi ca este singurul cluster de IT din Sud-Estul Europei care a obtinut certificarea de tip Gold Label.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )