Libnet.ro
UNICEF

07:45

Moderna dezvolta un nou vaccin pentru a combate tulpina Covid mutanta

România Liberă România Liberă,
Moderna dezvolta un nou vaccin pentru a combate tulpina Covid mutanta

Producatorul american de droguri avertizeaza ca vaccinul actual este mult mai putin eficient impotri. continuă pe România Liberă

Anthony Fauci, avertisment sumbru despre tulpina covid-19 din Anglia. Ce se va intampla, de fapt

Noua tulpina aparuta in Marea Britanie face ravagii in toata lumea, mai ales ca ritmul de transmitere este mult mai rapid, iar efectele par sa fie mai agresive fata de tulpina initiala. Medicul Anthony Fauci, expert in boli infectioase, atrage atentia asupra pericolelor grave ce pot aparea la nivel mondial. Noua tulpina are o rata .

Raed Arafat, avertisment dur despre noua tulpina Covid-19: Nu este de glumit. Mai avem un pic

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre noile relaxari care vor avea loc incepand de astazi, dar si despre evolutia vaccinarii in Romania. Seful DSU atrage atentia asupra nerespectarii regulilor sanitare, subliniind pericolul care ne pandeste cu privire la noua tulpina prezenta in Romania, care face ravagii in Europa. Redeschiderea restaurantelor, atent monitorizata Raed Arafat .

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii nu a precizat deocamdata daca este vorba despre contacti ai celor 5 cazuri deja confirmate sau nu au legatura cu acestea. De asemenea, nu se stie deocamdata nici daca cei 3 au calatorit in afara tarii.

Vlad Voiculescu, despre noua tulpina COVID: Orice masuri de relaxare, inclusiv redeschiderea scolilor, pot fi puse in pericol de cateva focare

Scolile ar putea ramane inchise, daca noua tulpina COVID va provoca un val de imbolnaviri. Vlad Voiculescu, ministerul Sanatatii sustine ca mutatia virusului esteextrem de agresiva. Daca.

Sorin Cimpeanu: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, la B1TV, ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19.

SORIN CIMPEANU: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

Organizatia Mondiala a Sanatatii face noi recomandari pentru tratarea pacientilor COVID

Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis noi recomandari pentru ingrijirea pacientilor COVID, inclusiv a celor care prezinta simptome persistente dupa vindecare. Printre altele, organizatia sugereaza utilizarea unor doze mici de anticoagulante pentru prevenirea formarii cheagurilor de sange, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

SORIN CIMPEANU: 80.000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca 80. 000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, iar dintre acestia 6. 000 s-au imunizat deja.

Sorin Cimpeanu, dupa ce un profesor s-a infectat cu noua tulpina COVID: Interesul major pentru deschiderea scolilor se pastreaza

Ministerul Educatiei sustine, in continuare, scenariul redeschiderii scolilor la inceputul lunii februarie, in ciuda faptului ca un profesor de la Scoala 28 din Bucuresti a fost confirmat cu noua tulpina de.

Suedia suspenda platile pentru vaccinul impotriva COVID-19 catre Pfizer

Agentia suedeza de sanatate a suspendat platile pentru vaccin catre Pfizer, cerand explicatii despre numarul de doze disponibile in fiecare flacon, scrie cotidianul Dagens Nyheter de astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )