Libnet.ro
UNICEF

21:15

Moldova va putea accesa 100 milioane de euro pentru interconectarea electrica cu Romania

Adevărul Adevărul,
Moldova va putea accesa 100 milioane de euro pentru interconectarea electrica cu Romania

Trei acorduri de finantare pentru proiectul de interconectare a retelelor de energie electrica din Republica Moldova cu cele din Romania au fost semnate astazi, 26 septembrie, de catre Ministerul Finantelor. Moldova va putea accesa finantare in valoare de 60 de milioane de euro imprumut si 40 de milioane de euro grant pentru modernizarea sistemului energetic, transmite IPN. continuă pe Adevărul

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului.

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului.

Licitatie internationala de peste 40 de milioane de euro pentru concentratul exploatat de Cupru Min in Apuseni. Cate tone vinde compania in 12 luni

In plina disputa cu reprezentantii Ministerului Economiei privind preluarea activelor societatii falimentare Moldomin Moldova Noua, compania Cupru Min SA a lansat o noua licitatie internationala pentru identificarea unui operator care sa achizitioneze concentratul de cupru exploatat la Rosia Poieni.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) vrea sa cheltuiasca 3,8 milioane lei pentru mentenanta sistemului informatic consular

MAEa lansat o licitatie de 3,78 milioane lei 800. 000 euro) pentru achizitia de servicii de mentenanta pentru sistemul informatic consular E-Cons, potrivit unui anunt publicat duminica pe platforma de.

Romgaz plateste 12,5 mil. euro pentru 20% dintr-un producator de gaze din Grecia

Actionarii producatorului de gaze Romgaz SNG) au aprobat achizitionarea unui pachet de 20% din producatorul grec Gastrade. Compania romaneasca va plati 12,5 mil. euro pentru actiunile grecilor.

Primaria Sectorului 3 va plati inca 6,5 milioane lei pentru publicitate, in an electoral

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, va plati inca 6,5 milioane lei pentru publicitate, in an electoral, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul Local Sector 3. Contractul este derulat de Smart City Invest S3, una dintre companiile primariei, si vizeaza o campanie de promovare care sa contribuie la cresterea numarului de spatii verzi, promovarea activitatilor desfasurate de Primaria Sectorului 3, informarea cetatenilor referitor la sistemul integrat inteligent de gestionare a parcarilor si campania de constientizare si informare referitoare la pastrarea curateniei.

Forte Partners anunta investitii de 100 milioane euro in revitalizarea zonei centrale a Bucurestiului

Proiectul Matei Millo, in valoare de 40 de milioane de euro, si proiectul Tandem, cu o valoare de piata de 65 milioane de euro, sunt doua cladiri de birouri care vor revitaliza si vor moderniza zona centrala a Bucurestiului.

Decizii de aprobat la Electrica: Filalele ar putea fi dizolvate de catre Consiliul de Administratie Fiecare sef va beneficia de o polita de asigurare profesionala de 10 milioane euro

Actionarii Electrica vor avea de votat in urmatoarea sedinta, programata pentru 14 noiembrie, o serie de propuneri care vizeaza politica de remunerare a administratorilor si directorilor executivi, astfel beneficiul lor. Pe ordinea de zi se mai afla si o propunere privind modificarea actului constitutiv, astfel incat competenta dizolvarii filialelor sa revina Consiliului de Administratie al Electrica. in prezent, atributia de aprobare a dizolvarii filialelor se afla in competenta Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor.

Peste jumatate dintre studenti aloca intre 100 si 200 de euro pentru inchirierea unei locuinte

Peste jumatate dintre studentii 55%) aflati in cautarea unei locuinte in chirie au un buget lunar d.

Noi fonduri pentru firme 2019: Cate 500.000-1,2 milioane euro in IT si alte domenii. Au inceput inscrierile online

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania, companiile mari si universitatile se pot inscrie, in perioada aceasta, pentru a obtine fonduri nerambursabile de cate 500. 000 - 1,2 milioane de euro din partea statului norvegian, pentru proiecte de cercetare in tehnologia informatiei IT) si alte domenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1916 seconds )