Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldovenii din Federatia Rusa pot reveni acasa. Vor fi organizate trei curse aeriene Moscova-Chisinau

Adevărul Adevărul,
Moldovenii din Federatia Rusa pot reveni acasa. Vor fi organizate trei curse aeriene Moscova-Chisinau

Moldovenii care se afla actualmente in Federatia Rusa vor avea posibilitatea sa revina acasa, in pofida faptului ca Chisinaul a sistat toate zborurile spre si din Republica Moldova, in contextul luptei cu COVID-19. Ambasada Republicii Moldova la Moscova anunta ca statul organizeaza trei curse aeriene, operate de Air Moldova, cu aeronava A 321, Moscova - Chisinau. continuă pe Adevărul

OMS, China si Federatia Rusa vor sprijini Republica Moldova in lupta cu COVID-19

Igor Dodon a anuntat luni, 23 martie, ca la aceasta etapa Republica Moldova a primit mai multe loturi de suport de ajutor din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, iar in zilele apropiate Chisinaul urmeaza sa primeasca sprijin in lupta impotriva COVID-19 atat din China, cat si din Federatia Rusa.

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Ela Craciun a realizat prima emisiune TV din Romania filmata integral de acasa cu telefonul

Ela Craciun s-a adaptat recomandarilor autoritatilor de a limita deplasarea si contactul cu alte persoane si a realizat emisiunea sa, Numai de bine, difuzata duminica dimineata la Antena 3, integral de acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )